NU "SVETOZAR MARKOVIĆ" dobija novi izgled (FOTO)

Predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić sa svojim saradnicima obišao je danas Narodni univerzitet „Svetozar Marković“, gde su u toku radovi na rekonstrukciji kompletnog objekta

  • 1

Tom prilikom predsednik je rekao da je ova zgrada bila zapuštena, uništena i da u nju nije ulagano proteklih 30 godina. Takođe, da je bilo i pokušaja da se na neki način otuđi, što je Opština na vreme sprečila svojim odgovornim radom i Univerzitet vratila pod svoje okrilje.

Foto: Promo Foto: Promo

- Na ovoj zgradi radi se nova fasada, potpuno će se rekonstruisati, a promeniće se i krovna konstrukcija koja je propala. Radovi će biti završeni za dva do tri meseca. Opština Voždovac je postavila novi menadžment i napredak se već vidi. U poslednje dve godine u Narodnom univerzitetu "Svetozar Marković" organizovani su brojni kursevi i izvršeno je oko 500 prekvalifikacija - istakao je Savić.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovim radovima opština Voždovac potvrđuje da svojim odgovornim poslovanjem i racionalnom politikom nastoji da doprinese i pomogne građanima Voždovca da žive bolje i kvalitetnije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срећко Шојић

    21. april 2016 | 11:32

    Sve bi bilo lepo, da pola ovih njuški ne poznaješ iz kraja. Jedan od ljudi na slici, sada visoki funkcioner opštine Voždovac, nije znao koji smer je upisao na privatnom faksu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA