Počela studentska praksa u JKP "Gradske Pijace"

Troje studenata su danas potpisivanjem Ugovora započeli četvoromesečnu praksu u JKP "Gradske pijace"

  • 0

Tom prilikom Marija Bošnjaković, šef Službe marketinga i odnosa sa javnošću poželela im je dobrodošlicu i uspešno obavljanje prakse.

- Drago mi je što Gradske pijace učestvuju u realizaciji programa Univerzitetske radne prakse. U saradnji sa Gradskom upravom grada Beograda i Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, odabrali smo studente koji će u narednih četiri meseca imati mogućnost da se upoznaju sa metodologijom rada Gradskih pijaca i da steknu prvo radno iskustvo. Svi studenti će nakon četiri meseca dobiti potvrdu o obavljenoj Univerzitetskoj praksi, te sam sugurna da će im pomoći prilikom nalaženja budućeg zaposlenja - izjavila je Marija Bošnjaković, šef Službe marketinga i odnosa sa javnošću.

Foto: Promo Foto: Promo

Univerzitetska radna praksa obavlja se već šest godina u beogradskim javnim, javnim-komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama uprave grada, ustanovama kulture i opštinama.

Na zajednički objavljenom konkursu, ove godine, učestvovalo je 14 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 10 gradskih preduzeća, 10 ustanova kulture i 4 gradske opštine.

Ukupno je bilo otvoreno 178 mesta za obavljanje prakse za koje se prijavilo preko 800 studenata. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA