≫ 

TREŠTALI NARODNJACI U ZGRADI SIV 3: Na proslavi u državnoj zgradi celu noć grmela muzika BAJE MALOG KNINDŽE (VIDEO)

Građani iz okolnih zgrada bili su šokirani volumenom i izborom muzike koja je dopirala iz državne zgrade

  • 75

Pre nekoliko dana, tačnije 29. maja, u zgradi SIV 3, koja je poslovna zgrada u kojoj su smeštana pojedina ministarstva i odeljenja MUP, održana je proslava gde se veoma glasno slušala turbo-folk muzika, zbog čega su svi građani koji su prolazili Ulicom Omladinskih brigada bili šokirani.

Naime, sve vreme je treštala muzika Baje Malog Knindže, a sudeći prema video snimcima, ova proslava je trajala skoro čitav dan.

- Pitam se kako bi bilo da u zgradi vlade Hrvatske trešti Tompson. Sramota je mala reč, ali ono što osećam je veliko - napisao je na svom Fejsbuk profilu J. D, koji je objavio video snimak u kojem se čuje pesma "Kad sam bio mali" od Baje Malog Knindže.

Za Telegraf su iz protokola zgrade SIV 3 rekli da je proslava u njihovim objektima moguća samo ukoliko neko od zaposlenih ide u penziju, što se i desilo u ovom slučaju. 

- Iz MUP nam je pomenutog dana stigao zahtev za izdavanje sale povodom odlaska jednog od njihovih službenika u penziju - rekli su nam.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • €£$

    3. jun 2016 | 09:23

    Prvo da kažem da se slažem da državna ustanova nije mesto za održavanje proslava. Ipak ovde je akcenat na izboru muzike. Ljudi ovo je Srbija i u Srbiji imate pravo glasno slušati srpske pesme, naročito ako se niko ne ljuti kada su druge u pitanju, recimo kada Merlin trešti iz Beogradske Arene. Nije više '45. Srbi opustite se. A upoređivati Baju sa Tompsonom, koji slavi ustaške koljače, može samo onaj ko opravdava te koljače.

  • zasto?!

    3. jun 2016 | 09:23

    Pa sta ako se treslo,sto mi da se stidimo mi Srbi uvek treba da se stidimo i da se zbog necega izvinjavamo.... Kod njih na svakom veselju se pevaju ustaske pesme istice se hrvatstvo na svakom cosku koliko je god moguće .Davu samo jedan primer,za vreme prvenstva u rukometu u svakom gradu su bile okacene zastave zemalja koje ucestvuju srpske nije bilo nigde uz obrazlozenje da iritiraju ljude .Cast izuzecima ali samo mi koji smo ziveli tamo ili jos uvek živimo znamo kakva je diskriminacija po nacionalnom osnovu i kakve uvrede trpimo.Ne vidim razlog za sram zaista

  • Srbin

    3. jun 2016 | 10:18

    I treba da se cuje. Pa nije sahrana vec proslava. Kao da je bitno gde je to, ja bi i u biblioteci slavio. Osoba koja je otisla u penziju voli Baju i to je sasvim ok. U ovom slucaju treba da je sramota ljude koji ovo osudjuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA