GRAĐANI NA PRIJEMU KOD SINIŠE MALOG: Gradonačelnik želi da sasluša sve ideje Beograđana (FOTO)

Siniša Mali će nastaviti da razgovara sa građanima Beograda jednom nedeljno i u narednom periodu

  • 2

Gradonačelnik Siniša Mali održao je danas u Starom dvoru prijem za građane sa kojima je razgovarao o tome na koji način Grad Beograd može da im pomogne da reše svoje probeleme, ali i o njihovim idejama i predlozima za bolje funkcionisanje grada.

DIVNO SU SE PROVELI: Deca iz Prihvatilišta posetila zoološki vrt i čula jednu radosnu vest (FOTO)

Zadovoljstvo mi je da porazgovaram sa svakim od njih, da čujem da li su zadovoljni kako moj tim i ja radimo i kako možemo da se poboljšamo. To su naše komšije i mi smo tu da rešavamo njihove probleme. Često, rešenje jednog problema znači i sistemsko rešavanje jer, na primer, promena neke odluke može da utiče i na druge građane. Takođe, nameravam i da lično, kada je to moguće, odem na lice mesta i da vidim da li su neke stvari rešene – istakao je Siniša Mali.

On je dodao da je, osim problema, imao priliku i da sasluša lepe inicijative i ideje građana.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

– Jedan naš sugrađanin ima ideju da se uvedu sportske aktivnosti u predškolske ustanove grada Beograda, i to je nešto što mi kao grad možemo da podržimo – rekao je gradonačelnik.

Mali je rekao i da građani mogu da kontaktiraju Grad Beograd putem društvenih mreža, kao i putem mobilne aplikacije „Beokom servis”.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Ovo je četvrti prijem građana kod gradonačelnika ovog meseca, a Siniša Mali će nastaviti da razgovara sa građanima Beograda jednom nedeljno i u narednom periodu.

Zainteresovani građani mogu da se prijave na razgovor sa gradonačelnikom putem „Beokom servisa” na brojeve telefona 0800-11-00-11 i 3090-007 ili putem mejla na adresu beokom.akcija@beograd.gov.rs.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    3. jun 2016 | 20:39

    Uvek su gradonacelnici primali gradjane, ali se kod njega islo kada sve druge institucije ne odrade svoj posao. Sada bi stanovnik Beograda morao da ide za svaku rupu, neosvetljenu stanicu ispred koje je neobelezen pesacki (Pive Karamatijevica ), raspad mostova na Dusanovcu ( onog pesackog kod doma zdravlja ,a i onog gde predje dnevno hiljade vozila), blato na stanici Blok 42 gde svakodnevno gomila ljudi pokusava da obidje, seca topola koje su uzasni alergeni i vise se ne sade, seca dzenerike ispred zgrade i koju ugazim svakog jutra....Pozoves Beokom oni te isprepadaju, ovde komunalni policajac, upise i NIKOM NISTA. Rodjena sam pre 50 godina u ovom gradu i uvek si mogao da resis takve probleme telefonski,a sada je uzas. Platila sam taksu opstini da bi mi odgovorili da ne moze da sece dzenerika u sred grad, a strucnjaci iz zelenila kazu da vocu apsolutno nije mesto u gradu, kao ni topolama, ali veci su strucnjaci u opstini Vozdovac nego u gradskom zelenilu. Ne postoji niko kome mozes da se obratis, a da taj ima neku nadleznost i moze nesto da promeni. NIKADA NIJE BILO GORE!

  • opozicija

    3. jun 2016 | 17:13

    Nema logike...Valjda je prvi prijem u ovom mesecu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA