Proslava prvog rođendana ZEMUN PARKA!

Sjajnim popustima i bogatim muzičkim programom, Zemun Park će u subotu 04. juna svečano obeležiti svoj prvi rođendan. Slavljenički popusti u mnogim radnjama, ali i zabavni sadržaj zadovoljiće ukus svih generacija

  • 0

Na prostoru prvog ritejl centra u Beogradu, od 17h pripremljen je bogat sadržaj za najmlađe posetioce. Nastup Leontine Vukomanović sa horom Čarolija, čuveni Minja Subota, klovnovi i animatori nesumnjivo će upotpuniti zabavu za najmlađe posetioce.

Foto: Promo Foto: Promo

U večernjim satima za DJ pultom naći će se DJ Dada Selectah, nakon čega će od 19:30h nastupiti Momčilo Bajagić Bajaga, jedna od najpoznatijih rok zvezda sa naših prostora, koji će prisutne posetioce podsetiti na najpoznatije hitove iz svoje karijere.

Pored bogatog muzičkog sadržaja, Zemun Park će svoj rođendan obeležiti i mnogobrojnim sniženjima koja će trajati sve do 6. juna. Detaljnije informacije o rođendanskoj nedelju u Zemun parku, možete dobiti na zvaničnoj FB stranici.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA