Počelo asfaltiranje Bulevara oslobođenja (FOTO)

- Posao je rađen u dve faze, prva faza je rađena tokom marta, a druga će biti završena tokom današnjeg dana - rekao je gradski menadžer Goran Vesić

  • 1

Radovi u Bulevaru oslobođenja na delu od Crnotravske do Paunove ulice su završeni, a gradski menadžer Goran Vesić je rekao da je Grad Beograd za tu investiciju izdvojio 43 miliona dinara.

- Posao je rađen u dve faze, prva faza je rađena tokom marta, a druga će biti završena tokom današnjeg dana - rekao je Vesić novinarima i dodao da je ukupno stavljeno oko 9.500 metara kvadratnih asfalta u dužini od skoro 1.200 metara.

Navodeći da su urađeni trotoari, ivičnjaci, kompletna rekonstrukcija ulice, on je istakao da je ukupna vrednost radova 43 miliona dinara.

Grad Beograd je predvideo da u obnovu ulica i puteva na teritoriji opštine Voždovac ove godine uloži 122 miliona dinara, računajući pomenutih 43 miliona, rekao je Vesić.

Kako je istakao, Grad intenzivno radi na tome da se obezbedi dovoljno sredstava da se obnove sve ulice na teritoriji grada Beograda.

Foto: Promo Foto: Promo

- Zajedno sa opštinama pokušavamo da nađemo rešenje da u narednih deset godina obnovimo sve ulice na teritoriji grada Beograda kako bi konačno i građani Beograda mogli da koriste ulice onakve kakve treba da budu - rekao je Vesić ocenivši da su ulice u Beogradu u veoma lošem stanju.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić se zahvalio Gradu Beogradu što sve inicijative građana Voždovca, koje idu preko te opštine, ispunjava.

- Gde god imamo neku situaciju da su ulice u jako lošem stanju mi te ulice prijavljujemo i Grad Beograd nam svesrdno izlazi u susret - istakao je Savić.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Opština Voždovac je u protekla dva, tri meseca, tokom izborne kampanje, asfaltirala 70-ak nekategorisanih puteva, naveo je on i dodao da se u deset osnovnih škola na Voždovcu izvode radovi koji podrazumevaju ograđivanje, menjanje krovova, uređivanje foajea.

Savić je rekao da je završen tender za izgradnju druge faze Jelezovačkog kolektora čime će se, kako je naveo, steći uslovi da veliki deo Jajinaca, jedan sela Rakovica i deo opštine Rakovica dobiju preduslove da se priključe na kanalizacionu mrežu.

- To je velika investicija Grada Beograda i nadamo se da ćemo sa takvim investicijama nastaviti i ubuduće - dodao je Savić.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA