• 4

SEĆATE LI SE OVOG SNIMKA? Ova misterija na Topčideru vas je zaprepastila prošle godine! (VIDEO)

Da li ste i vi bili od onih koji su poverovali u priču da se u Topčiderskom parku prikazao anđeo s krilima?

  • 4

Pre godinu dana, na društvenim mrežama u Srbiji masovno se šerovao video snimak sa Topčidera, u kojem je prikazano biće s krilima koje u belom dimu šeta jednom od staza.

Tada su navodno mladići koji su vozili bicikle naleteli na ovu misterioznu prikazu, a o svom susretu sa ovom neobičnom pojavom svedočili su ovako:

- Svetla su počela da trepere, a iz mrklog mraka, među drvećem, ukazala se svetlost iz koje se misteriozno biće s krilima okrenulo prema nama. Izgledalo je kao božanstveno, ali nam nije baš bilo svejedno da li ostati na licu mesta.

I pored toga što su bili šokirani, uspeli su da uzmu telefon u ruke i ovekoveče ovaj momenat.

Prema njihovim rečima, biće iz Topčiderskog parka je samo nekoliko sekundi gledalo prema njima i nestalo, a snimak su odmah postavili na svoj kanal na Jutjubu.

Printskrin: Youtube/Johnny Skejter

Printskrin: Youtube/Johnny Skejter

Iako su mnogi na prvi momenat poverovali u ovu priču i snimak, bilo je potrebno svega par sati da se jave prvi sumnjičavci, koji su iznosili svoje argumente zbog kojih nisu poverovali u ono što su govorili mladići.

Priče su bile razne, od toga da je sve fotomontaža, odnosno da je deo kada se vidi da neko s krilima šeta u belom dimu uzet iz neke poznate reklame, pa do toga da su oni u stvari naišli kada se snimao neki deo iz filma.

Kao i uvek, ostavljamo na vama da pogledate snimak i sami procenite o čemu je zapravo reč:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Skandinavija

    Dosls leptirica

  • Srbin

    Sramota za ovakvu glupost

  • predator na grani

    Ja mislim da se radi o kostimu andjela koi se koriste za maskembal a ovaj dim je mogao svako da napravi sa protiv požarnim aparatom i da iskoristi neonske sijalice koje osvetljavaju park .

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima