IZMENE U GRADSKOM PREVOZU: Evo koje linije DANAS neće saobraćati po redovnom redu vožnje

Danas i sutra tramvajska linija 2 privremeno se ukida, uspostavlja se tramvajska linija 2L /Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Trg Slavija - Gospodarska mehana; tramvaji sa linije 7, saobraćaće na relaciji /Ustanička - Dorćol - Pristanište - Blok 45/, sa oznakom 7L1

  • 1

Zbog radova na tramvajskim skretnicama i šinama, u Karađorđevoj ulici, kod Ekonomskog fakulteta, danas i sutra je na snazi izmenjen režim rada linija Javnog gradskog preduzeća.

Kako je saopštio GSP, danas i sutra tramvajska linija 2 privremeno se ukida, uspostavlja se tramvajska linija 2L /Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Trg Slavija - Gospodarska mehana; tramvaji sa linije 7, saobraćaće na relaciji /Ustanička - Dorćol - Pristanište - Blok 45/, sa oznakom 7L1.

Tramvaji sa linije 9, saobraćaće na relaciji /Banjica - Gospodarska mehana/, sa oznakom 9L1. Tramvaji sa linije 13, saobraćaće na relaciji /Banovo brdo - Tašmajdan/, sa oznakom 13L. Uključenja tramvaja na trasu i povratak za depo "Sava" sa svih linija, obavljaće se preko Pristaništa i Dorćola.

Privremeno se ukidaju stajališta "Ekonomski fakultet", u smeru ka Glavnoj železničkoj stanici, za linije 7, 9 i 13 i Glavna železnička stanica", u oba smera za sve linije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tramvaji sa navedenih linija koristiće postojeća stajališta linija JGP, duž trasa, navodi u saopštenju JKP GSP. Zbog radova na zameni visokonaponskog prekidača, trolejbuska mreža u Ulici Dimitrija Tucovića biće bez napajanja električnom energijom u nedelju, 12. juna, u periodu od 3 do 18 sati.

Režim rada linija JGP u nedelju se menja celodnevno i trolejbuske linije 28 i 40 biće ukinute, a trolejbusi sa linije 41 saobraćaće na relaciji /Studentski trg - Banjica stara okretnica/ i nosiće oznaku 41L; linija će biti pojačana. Uspostavlja se autobuska linija 28A, na relaciji /Studentski trg - Zvezdara. Autobusi će saobraćati trasom trolejbuske linije 28.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA