≫ 

SVI ODMAH NA APA BEER GARDEN: Evo šta vas čeka na čuvenoj PIVSKOJ OAZI!

I ove godine Beogradska kulturna mreža obezbedila je dvomesečnu malu oazu na omiljenom kupalištu Beograđana

  • 0

Na programu otvorenog bioskopa, u okviru APA Beer Gardena, publika će od danas moći da uživa i u besplatnim filmskim projekcijama, što je jedna od novina ovogodišnje manifestacije.

Svakog utorka, do 7. avgusta, na programu su ostvarenja posvećena muzičarima, tako će večeras od 21 časa, u bioskopu na otvorenom, biti prikazan dokumentarni film „Soul boys of the western world”, reditelja Džodža Henkena. Film donosi romantično putovanje kroz 80-te, kroz priču o tome kako je londonski bend Spandau Ballet neočekivano promenio svet muzike i mode. Ovaj film nije samo fascinantni dokument o jednom vremenu, već i iskrena priča o usponima i padovima velikog prijateljstva. Nakon projekcije uslediće nastup Tom Waits tribute benda, sa dobro poznatim numerama ovog avangardnog i jedinstvenog muzičara.

Pivska oaza APA BEER GARDEN dva meseca na ADI! (FOTO)

Sreda je rezervisana za Majstore akustike, pa će tako sutra uveče nastup imati Mr. Swagger i Good old Woya & Friends.Glavne zvezde, u sredu veče od 21sat, biće pop - rok bend Kristali.

Četvrtak je rezervisan za žanrovski film, pa će tako 16. juna moći da uživaju svi koji vole horor, jer su na programu pravi predstavnici ovog žanra: “Zlokoban 2” (22.15h), nastavak istoimenog filma iz 2012. koji podseća na horor filmove iz 80-ih, sa junacima iz prvog dela, majkom (Šanin Sosamon) i njenim devetogodišnjim blizancima (blizanci Robert i Dartanian Sloan) koje nastavlja da proganja zli duh Bugula. Kao drugi film večeri biće prikazan “Pre buđenja” (00.30h), američki horor-triler u režiji Majka Flenagana, u kome Kejt Bosvort i Tomas Džejn tumače roditelje koji pokušavaju da nastave život posle smrti deteta.

Del Arno Band/ Beer Garden Del Arno Band/ Beer Garden

U petak uveče provod je zagarantovan uz rok sastav Kanda, Kodža i Nebojša. Ljubitelji muzike Džonija Keša moći će da uživaju u subotu uz bend Just like Jonny Cash, a potom će na Adu, rege zvuke doneti prepoznatljivi Del Arno Band.

Nedelja popodne pravo je vreme za matine letnje žurke Corona Summer Viber, a za provod će biti zaduženi Iron i Dada Selectah.

Osim u raznovrsnom programu, posetioci mogu da uživaju i u najraznovrsnijoj ponudi pivskih ukusa, pa je u vrelim danima koji dolaze, APA Beer Garden pravi izbor lokacije za uživanje.

Pogledajte video sa ovogodišnjeg otvaranja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA