Udes kod Pančevačkog mosta, saobraćaj normalizovan

Mercedes zrenjaninskih tablica izleteo na šine, dve osobe povređene, ali nisu u životnoj opasnosti

  • 0

Saobraćaj na Pančevačkom mostu je normalizovan posle udesa koji se dogodio rano jutros kada je auto sleteo na šine i dvoje ljudi povređeno.

Dežurni dispečer Žutog taksija Dragana Ðekić izjavila je da je saobraćaj na Pančevačkom mostu u smeru Borče i Krnjače, kao i u smeru ka gradu bio u "kolapsu".

Udes se dogodio jutros oko pet sati na izlazu sa Pančevačkog mosta kada je "mercedes" zrenjaninskih tablica izleteo sa puta na šine. Tom prilikom povređene su dve osobe koje su bile u njemu , ali nisu u životnoj opasnosti.

Koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac rekao je da je muškarac starosti oko 35 godina, vozač, bio bez vidljivih povreda, dok je žena starosti oko 23 godine, koja se nalazila na mestu suvozača zadobila kontuziju glave i lumbalnog dela kičme. Oboje su, kako je rekao, prevezeni na VMA.

Vozilo parking servisa je nešto posle sedam sati još pokušavalo da ukloni vozilo s pruge, a po dolasku dizalice stvorile su se velike gužve na Pančevačkom mostu u smeru ka centru grada, jer je dizalica blokirala levu saobraćajnu traku.

I železnički saobraćaj na tom delu pruge je u to vreme još bio u prekidu u smeru ka Beogradu, a policija je obavila uviđaj.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA