PARK IZ DOBA JURE KONAČNO I U BEOGRADU: Svi sutra na Kalemegdan, otvaranje - BESPLATNO!

JP "Beogradska tvrđava" poziva sve klince i klinceze da povedu mame i tate i da u subotu, 18. juna 2016. godine od 13 sati (bepslatan ulaz za sve posetioce od 12 do 15 časova) budu gosti parka iz doba Jure

  • 1

Svečano otvaranje Dino parka pod nazivom "Jura avantura", uz muzičko zabavni program, zakazano je za subotu, 18 juna u 13 časova, dok će se od 19 sati na Letnjoj sceni uživati u pozorišnoj predstavi "Pinokio".

JP "Beogradska tvrđava" poziva sve klince i klinceze da povedu mame i tate i da u subotu, 18. juna 2016. godine od 13 sati (bepslatan ulaz za sve posetioce od 12 do 15 časova) budu gosti parka iz doba Jure. Pod nazivom "Jura avantura", dino park (postavljen ispred Stambol kapije na Beogradskoj tvrđavi) sa više od 35 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini, predstavlja jedan od najaktivinijih parkova za decu na ovim prostorima.

"Jura avantura" ponudiće deci i odraslima veliki broj zabavnih i edukativnih sadržaja. Svakog vikenda će biti organizovane igre bez granica, predavanje i radionice. Svi koji vole da upoznaju nova zanimanja moći će da se druže i sa paleontolozima, da istražuju i otkopavaju fosilne ostatke pomoću specijalnog alata.

Radno vreme Dino parka je svakog dana od 10 do 20 sati.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kroz čarobni svet bajki, na Kalemegdanu, mališane će u subotu od 19 sati provesti "Pinokio". Višestruko nagrađivana predstava u izvođenju "Pan teatara" na Letnjoj sceni (iza galerije Prirodnjačkog muzeja) ispratiće avanture jednog drvenog lutka, koji od komada drveta koje se smeje i plače prvo postaje živi lutak, a zatim i dečak.

Predstava "Pinokio" Pan teatra je edukativnog karaktera, prožeta songovima i igrom.

Ulaznice se mogu kupiti u Galeriji Beogradske tvrđave u Stambol kapiji na Gornjem delu (radno vreme Galerije od 11 do 19 sati), kao i na licu mesta, pred samu predstavu. Cena ulaznice je 350 dinara.

(Telegraf.rs))

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    17. jun 2016 | 14:46

    Bas me zvao prijatelj iz bora Kaze znas li gde su figure koje su trrbale da se postave u parku u centru i koje su placene Eno ih u bedogradu Pa se ja pitam dotle ce taj parazit od grada da zivi na tudj racun dokle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA