≫ 

SUTRA ĆE POLA BEOGRADA BITI BEZ VODE: Evo i koji delovi TAČNO!

Naselja na Paliluli, Voždovcu, na Čukarici i Surčin neće imati uopšte vodu sutra od sedam do srede u sedam, a u ostatku grada biće umanjen pritisak

  • 1

Zbog havarije koja se jutros dogodila u proizvodnom pogonu “Makiš”, deo Beograda će od utorka u sedam do srede u sedam ostati bez vode, a i ostali delovi prestonice u tom periodu mogu očekivati umanjen pritisak ili povremene prekide u snabdevanju vodom.

- Kvar nije moguće sanirati bez zaustavljanja proizvodnje vode, što znači da će veliki broj potrošača ostati bez nje - saopštili su iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

U pomenutom periodu na opštini Palilula bez vode će ostati potrošači u naseljima Krnjača, Kotež, Ovča i Borča, dok u Rakovici vode neće biti u blizini zgrade Gradske opštine, kao i u Patrijarha Dimitrija sa okolnim ulicama.

FEKALIJE PLIVAJU U BRAĆE JERKOVIĆA: Građani kažu da se mesecima žale nadležnima (FOTO)

Na Čukarici, slavine će biti suve u Žarkovu, Železniku, na Umki, u Ostružnici, Rušnju, Sremčici i Velikoj Moštanici. Kada je opština Surčin u pitanju, vode neće biti u Progaru, Jakovu, Petrovčiću, Boljevcima i Bečmenu. Na Voždovcu, bez vode će biti Ripanj, Stepašinovac, Zuce, Tranšped, Orlovica, Lipar, Čaršija, Feroplast, Vrčin, Pinosava, Beli Potok i toranj Avala.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Dobre vesti: Beograd obezbeđen vodom za narednih 20 godina

Potrošači u svim ostalim delovima Beograda u navedenom periodu mogu osetiti umanjen pritisak, a od utorka, 21. juna, od 12 sati do srede, 22. juna, do 7 sati mogu imati i povremene prekide u snabdevanju vodom.

Tokom neodložnih radova potrošači će se snabdevati vodom iz rezervoara beogradskog vodovodnog sistema, koji će biti maksimalno napunjeni. Brzina potrošnje vode iz rezervoara zavisi isključivo od ponašanja potrošača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ALIEN RESURRECTION DOCTOR

    20. jun 2016 | 21:11

    Najače su ove česme na slici , slika je ko iz filma terminator .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA