≫ 

KOLAPS NA BANOVOM BRDU: Potpuni haos i na Sajmu, zatvorene dve trake

- Na Banovom brdu i Čukaričkoj padini je totalni kolaps. U Bulevaru vojvode Mišića od Ruske ulice pa sve do zgrade Bigza zatvorene su dve trake - rekli su iz Žutog taksija

  • 0

Osim uobičajenih gužvi na Autokomandi, Gazeli i Radničkoj ulici ka gradu zbog radova, ovog jutra se ogromne gužve stvaraju na ulicama na Banovom brdu, javljaju beogradski taksisti.

HAOS NA BANOVOM BRDU: Sudarili se tramvaj i automobil!

- Na Banovom brdu i Čukaričkoj padini je totalni kolaps. U Bulevaru vojvode Mišića od Ruske ulice pa sve do zgrade Bigza zatvorene su dve trake - rekli su iz Žutog taksija.

OVUDA NIKAKO NEMOJTE IĆI: KOLAPS u Beogradu ZBOG KIŠE! Evo gde je najgore!

Kako kažu taksisti, tuda prolazi veliki broj autobuskih linija, te su se stvorile kolone i po nekoliko kilometara, prenosi Blic.

- Očekujemo gužve i u pravcu Banovog brda, tako da vozačima savetujemo da koriste alternativne puteve preko Nove petlje, Rakovice ili Topčidera - naveli su iz ovog taksi udruženja.

U ostalim delovima grada, jutarnje gužve su standardne, pa je tako na Gazeli i Autokomandi pojačan intenzitet saobraćaja, dok su u Radničkoj ulici zbog radova zatvorene dve trake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA