ŽESTOKA TUČA NA ULICI U ZEMUNU: Vozač METALNOM KUKOM napao pešaka i njegovu devojku, a onda dobio BATINE! (VIDEO)

Da bi sve bilo gore, pošteđena nije bila ni devojka, koju je napao drugar vozača. Međutim napadnuti momak mu nije ostao dužan

  • 78

U centru Zemuna, kod okretnice autobusa, dogodio se nesvakidašnji incident. Vozač automobila presekao je pešaka na pešačkom prelazu, nakon čega je izašao iz kola i napravio incident. 

ZGAZILA KOMUNALNU POLICAJKU! Težak incident u centru Beograda

Nakon kratke svađe, vozač izlazi iz automobila, zajedno sa drugarom, vadi metalnu kuku za vuču kola iz gepeka, i zaleće se na dečka koji je bio sa devojkom.

Pošteđena nije bila ni devojka, koju je napao drugar vozača.

Srećom, napadnuti momak je nekako uspeo da uzme uže od vozača "Alfe" i ne samo da je odbranio sebe i devojku, nego je i automobil nasilnika izgreban od metalne kuke.

Pogledajte i video drame u Beogradu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOMIR MARIC PRAVDA

    22. jun 2016 | 13:25

    SVAKA ČAST PEŠAKU!!!! MA TREBAO JE CEO AUTO DA MU POLUPA, A I VOZAČA DOBRO DA NAMLATU DA DOBRO UPAMTI ZA UBUDUĆE!!! MORE SAMO GOVNjIVA MOTKA TREBA DA RADI!!!

  • RSK...

    22. jun 2016 | 14:03

    Svaka čast ovom dečku pješaku, samo ga je trebao još više, porazbijati mu sva stakla , farove, retrovizore, pa neka nastavi sa škripanjem guma i kurčenjem!!!!!

  • Nikola

    22. jun 2016 | 13:32

    Bravo kralju!! Trebao si da slomis noge tatinom sinu koji vozi kola od 5000e i misli da je neka faca ako izvadi kuku.Sreca pa takve p.... nemaju muda da iskoriste to sto izvade (U ovom slucaju kuku) nego misle da ce ispasti face.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA