≫ 

NA REDU JE KALENIĆ: Drugi Beogradski Noćni Market biće održan 1. jula (FOTO) (VIDEO)

Pijaca će biti preuređena tako da se formira centralni trg sa binom

  • 0

Drugi Beogradski Noćni Market održaće se na Kalenić pijaci u petak, 1. jula, sa početkom od 18 sati. Na drugom marketu posetioce očekuje više od 100 novih izlagača iz koji će predstaviti svoje restorane, zdravu hranu, delikates, piće, dizajn i umetnost.

Izlagači će se predstaviti na tezgama, koje će biti raspoređene po tematskim ulicama. Za potrebe održavanja manifestacije, pijaca će biti preuređena tako da se formira centralni trg sa binom.

Za muzički program zadužen je bend "Đura i mornari", ulični svirači, kapoera grupa i DJ Brrrrkati. Manifestacija traje od 18-01 čas, a cela pijaca će biti osvetljena novogodišnjom rasvetom.

NEZABORAVAN PROVOD NA GRADSKOJ PIJACI: Noćna kupovina i đuskanje na Bajloniju (FOTO) (VIDEO)

Oko 15.000 građana posetilo je prvi Beogradski Noćni Market na pijaci Bajloni. U atmosferi koja se po prvi put viđa na pijacama u Beogradu, pod festivalskom rasvetom, u pojedinim momentima pijačni plato bio je mali da primi sve zainteresovane Beograđane, njihove goste, novinare i turiste. Na manifestaciji se predstavilo više od 100 izlagača iz različitih oblasti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA