Na pijaci "Banjica" obavljena akcija dezinfekcija i čišćenja pijačnih tezgi (FOTO)

- Akcija dezinfekcije i čišćenja pijačnih tezgi hemijskim sredstvima, kao i dezinfekcija pijačnih platoa obavljena je na svim pijacama koje posluju u okviru JKP „Gradske pijace"

  • 1

Siniša Purić, rukovodilac Sektora pijačnih usluga u JKP "Gradske pijace“ obišao je pijacu "Banjica“ gde je obavljena akcija dezinfekcije i čišćenje pijačne opreme i prostora.

- Akcija dezinfekcije i čišćenja pijačnih tezgi hemijskim sredstvima, kao i dezinfekcija pijačnih platoa obavljena je na svim pijacama koje posluju u okviru JKP „Gradske pijace -  izjavio je Siniša Purić, rukovodilac Sektora pijačnih usluga i dodao:

Foto: Gradske pijace Foto: Gradske pijace

- Održavanje higijene ima posebnu važnost za Preduzeće, obzirom da se na pijačnoj opremi prvenstveno izlažu poljoprivredni i drugi proizvodi značajni za normalnu ishranu ljudi - rekao je on.

Foto: Gradske pijace Foto: Gradske pijace

Pored dezinfekcije tezgi, u skladu sa godišnjim planom održavanja pijaca, koji je odobren od strane osnivača JKP "Gradske pijace“, svakodnevno se obavlja pranje tezgi, pijačnog platoa, mlečnih hala i ostale pijačne opreme, kojom svaka pijaca raspolaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soli 65

    24. jun 2016 | 19:15

    Mislim da je ta pijaca mnogo mala za toliko naselje , a parking uopste nepostoji , mnogo problema na toj pijaci i mnogo djeparosa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA