Na obilaznici saobraćaj privremeno preusmeren

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika

  • 1

Od danas će, zbog radova na trasi obilaznice oko Beograda, deonica Orlovača - Kružni put - tunel "Straževica" (novi tunel), saobraćaj biti privremeno preusmeren na režim koji je važio pre 3. maja, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Vozila koja saobraćaju iz pravca Dobanovaca ka Nišu, isključuju se na petlji Orlovača na Kružni put, a automobili iz pravca Niša ka Dobanovcima, uključuju se ispred novog tunela "Straževica".

Vozila koja saobraćaju iz pravca Čačka, sa Ibarske magistrale, uključuju se na petlji Orlovača, navedeno je u saopštenju u kome se apeluje na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika.

(D. Z. / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LJILJANA

    28. maj 2012 | 18:58

    POŠTOVANI GOSP. DROBNJAK,KADA ĆE PONOVO BITI USPOSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA NOVOJ OBILAZNICI OD ORLOVAČE KA BUBANJ POTOKU? NADAM SE DA GRAĐANI NEĆE MORATI DA ČEKAJU OPET NEKE NOVE IZBORE, PA DA SE OPET OTVARA ISTA DEONICA NA ČELU SA VAMA I MRKONJIĆEM KAO I CELOM GRADSKOM SVITOM.TAMAN SMO SE MALO ODMORILI OD SAOBRAĆAJA, BUKE. GRAĐANKA SA STAROG KRUŽNOG PUTA KIJEVO KNEŽEVAC NASELJE PREKO PUTA VAŠIH BARAKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA