NOĆNI MARKET NA PIJACI KALENIĆ: Ovu žurku jednostavno NE SMETE DA PROPUSTITE! (FOTO) (VIDEO)

Beogradski noćni market, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, organizovan je prvi put na Bajlonijevoj pijaci, 17. juna 2016. godine, kada su se na savremen i zanimljiv način predstavili proizvođači hrane i pića iz cele Srbije

  • 2

Drugi Beogradski Noćni Market - NOVO LICE PIJACE održaće se na pijaci "Kalenić" u petak 1. jula, u periodu od 18 do 01 čas posle ponoći. Na drugom marketu posetioce očekuje preko 100 izlagača: dugogodišnji poljoprivredni proizvođači "šampioni pijaca", restorani, barovi, proizvođači vina i rakije, prirodne kozmetike, dizajneri i umetnici. Izlagači će se predstaviti na pijačnim tezgama, koje će biti raspoređene po tematskim ulicama.

NA REDU JE KALENIĆ: Drugi Beogradski Noćni Market biće održan 1. jula (FOTO) (VIDEO)

Pozivamo Vas da posetite u petak pijacu "Kalenić" u 21 čas, kada će se novinarima obratiti: Tijana Maljković Gradska sekretarka za privredu, Ivan Sočo direktor JKP "Gradske pijace", Branko Nešić, predstavnik Rakia Bara.

Foto: Promo Foto: Promo

NEZABORAVAN PROVOD NA GRADSKOJ PIJACI: Noćna kupovina i đuskanje na Bajloniju (FOTO) (VIDEO)

Za dobru atmosferu, tokom jednodnevne manifestacije, zaduženi su bend "Đura i Mornari", ulični svirači, capoeira grupa i di - džejevi.

Foto: Promo Foto: Promo

Beogradski noćni market, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, organizovan je prvi put na Bajlonijevoj pijaci, 17. juna 2016. godine, kada su se na savremen i zanimljiv način predstavili proizvođači hrane i pića iz cele Srbije.

Foto: Promo Foto: Promo

Oko 15.000 Beograđana, turista i novinara posetilo je prvi Beogradski Noćni Market u atmosferi koja je prvi put viđena na pijaci. U pojedinim momentima pijačni plato bio je mali da primi sve zainteresovane posetioce.

Kako je bilo te noći, kao i utiske organizatora i izlagača možete pogledati u videu ispod::

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA