≫ 

OVO JE MAJOR VOJSKE SRBIJE KOJI JE PRETIO DA ĆE SE ZAPALITI: Pregovarački tim tri sata razgovarao sa njim (FOTO) (VIDEO)

Major Vojske Srbije, inače, specijalizant fizijatrije, pre nego što je odlučio da se polije benzinom, štrajkovao je glađu

  • 76

Major Vojske Srbije Danilo Mladenović (47) iz Niša, koji se ispred Ministarstva odbrane u Birčaninovoj ulici polio benzinom i pretio da će se zapaliti, i dalje je okružen pregovaračima Ministarstva unutrašnjih poslova koji ga ubeđuju da odustane od ubistva.   

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako javlja naš reporter koji se nalazi u centru Beograda gde se odvija prava drama, u pregovorima učestvuje i njegov kolega.

U CENTRU BEOGRADA ODVIJA SE PRAVA DRAMA: Major se polio benzinom, hoće da se zapali!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako nezvanično saznajemo, major je specijalizant fizijatrije. Navodno je pretendovao na mesto načelnika, međutim, nudili su mu niže pozicije. Zbog toga je prethodna dva dana štrajkovao glađu.

Major se se ne odvaja od plastične kantice u kojoj se nalazi benzin, a vojska obezbeđuje mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin pravi

    5. jul 2016 | 02:37

    Ovaj major dr Danilo Mladenovic je zaista pravi ratni heroj koji je jos kao potporucnik otisao dobrovoljno na Albansku granicu da spasava ranjenike, a tokom rata '99.e je bio nacelnik saniteta i formirao ratnu bolnicu u sred Podujeva. Nama mladjim vojnim lekarima on je pravi uzor i treba mu podici spomenik jos za zivota!

  • Daca

    1. jul 2016 | 21:04

    Ljudi su zavrsili akademiju sa mukom i da na kraju posle toliko staza i muke na takav nacin traze svoja prava?!Sramota za drzavu.Svakom oficiru koji prodje takvo skolovanje treba skinuti kapu!!!Treba ih ceniti i postovati!!!Zasluzuju to itekako!!!

  • Dražo

    1. jul 2016 | 20:31

    Ako se ovo dešava onda nešto veoma ozbiljno nije u redu... Čoveka je očito muka naterala na ovaj čin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA