≫ 

MAJOR ODUSTAO OD SAMOUBISTVA: Okončana drama u centru Beograda!

Posle više od tri sata razgovora major je odustao od samoubistva, u četvrtak će se u Ministarstvu odbrane razgovarati o njegovom statusu

  • 25

Mojor Vojske Srbije Danilo Mladenović (47) koji se danas usred Beograda, ispred Ministarstva odbrane, polio benzinom i pretio da će se zapaliti odustao je od samoubistva posle više od tri sata razgovara sa pregovaračkim timom Ministarstva unutrašnjih poslova. 

U CENTRU BEOGRADA ODVIJA SE PRAVA DRAMA: Major se polio benzinom, hoće da se zapali!

Na ovaj korak lekar-major se, da podsetimo odlučio, jer nije premešten na bolje radno mesto. Tvrdi da je sud doneo presudu u njegovu korist, ali da uprkos tome nije dobio viši čin.

Kako je Mladenović rekao novinarima, on je na ovaj način protestovao zato što je od 2011. godine želeo da bude načelnik odeljenja fizijatrije Niške bolnice što mu nije bilo omogućeno.

OVO JE MAJOR VOJSKE SRBIJE KOJI JE PRETIO DA ĆE SE ZAPALITI: Pregovarački tim tri sata razgovarao sa njim (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Major je rekao da je štrajkovao glađu i protestovao već nekoliko dana ispred Ministarstva, i da je sinoć odveden na VMA, ali da se vratio ispred zgrade odlučan da istraje u svojim namerama.

Ipak, posle više od tri sata drame u centru Beograda, major je na nagovor pregovarača odustao od samoubustva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je za Telegraf rekao predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić, Mladenoviću je za četvrtak u 12 zakazan sastanak u Ministarstvu odbrane, kada će se razgovarati o njegovom statusu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksa

    1. jul 2016 | 20:48

    Nazalost nije ovo jedini slucaj, ovo je mozda samo jedan tuzan pocetak naseg kraja .....

  • .....

    1. jul 2016 | 20:35

    Dobro je, pametan čovek, teško je ljudima da shvate u kakvoj zemlji žive, ko do sada nije poludeo taj nije ni bio normalan...!

  • Aco GKv

    1. jul 2016 | 20:32

    Dokle smo došli da i vojska činove stiče sudskim putem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA