≫ 

BRAVO, JUNAČINE! Ronioci izvadili BOMBU pored ADE MEĐICE! (VIDEO) (FOTO)

Bomba je pronađena sinoć na gornjem špicu Ade Međice, a pripadnici policije su obezbeđivali lice mesta do dolaska kontradiverzionih ekipa

  • 15

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je prilikom rekreativnog ronjenja, profesionalni ronilac na Adi Međici, na dubini od 11 metara, pronašao predmet koji po obliku i izgledu liči na raketni projektil, a bomba je zahvaljujući brzoj reakciji Žandarmerije i roniocima MUP-a iz sektora za vanredne situacije izvađena, saznaje Telegraf.

DRAMA: Pronađena BOMBA na Novom Beogradu (FOTO)

Bomba je pronađena sinoć na gornjem špicu Ade Međice, a pripadnici policije su obezbeđivali lice mesta do dolaska kontradiverzionih ekipa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na lice mesta je izašla i ekipa Uprave za civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije, koja je utvrdila sve činjenice u vezi ovog događaja.

- Ljudi su nas zvali, mi smo odmah došli. Srećom, sve se završilo kako treba. Bomba je izvučena i održavanje maratona (koji je će biti u nedelja) potpuno je bezbedno- rekao je Goran Bulajić iz sektora za vanredne situacije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"BOMBA JE DUGAČKA METAR I PO, BIO SAM U ŠOKU": Ispovest vlasnika splava pored kojeg je pronađena PAKLENA NAPRAVA! (FOTO) (VIDEO)

Vlasnik splava na Novom Beogradu, blizu kog je nađena bomba, Mališa ekskluzivno za Telegraf izjavio je da nije mogao da veruje kada su mu ronioci javili da su u gornjem špicu Ade Međice pronašli eksplozivnu napravu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pandur

    14. jul 2016 | 14:49

    A jel to bomba od dansnjih "prijatelja"..mislim poklon iz 1999-te?

  • Vladimir

    14. jul 2016 | 15:06

    Daj da je dam ovima sto mi se deru svaki dan ispod prozora : Kupujem staro gvozdje !!!

  • ziks

    14. jul 2016 | 15:14

    Ovo je nemacka, avionska bomba iz Drugog svetskog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA