DANAS PADA ODLUKA: Da li će se ulična rasveta paliti ranije?

Ulično osvetljenje u Beogradu uključuje se u 21 sat u skladu sa odlukom Skupštine grada iz 1987. godine

  • 2

Odbornici Skupštine Beograda razmatraće danas predloge odluka o javno-privatnom partnerstvu u prigradskom i lokalnom prevozu putnika, kao i izmene odluke o javnoj rasvetii jer su se građani žalili da se ulična rasveta kasno uključuje.

Ulično osvetljenje u Beogradu uključuje se u 21 sat u skladu sa odlukom Skupštine grada iz 1987. godine. Izmenom te odluke biće omogućeno da se javno osvetljenje pali i pre 21 sat ako dođe do jake oblačnosti, vremenskih nepogoda i smanjene vidljivosti.

Na dnevnom redu sednice Skupštine grada su i predlozi planova detaljnih regulacija područja Jajinci - celina A1, izgradnje fekalnog kolektora od Hitne pomoći do Ulice Venizelosove i predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za kompleks aerodroma "Nikola Tesla".

Biće razmatrana i izmena odluke o Gradskoj upravi, kao i predlozi odluka o izmeni osnivačkih akata "Beogradskog vodovoda i kanalizacije", "Veterine Beograd", Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju, "Beogradvoda", "Hipodroma Beograd", "Beogradske tvrđave" i "Ade Ciganlije" i odluka o pokriću gubitaka iz ranijih godina JKP "Beograd-put".

Po skraćenom postupku odlučivaće se o rešenjima o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola u Beogradu.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    18. jul 2016 | 11:30

    Ljudi pod hitno ranije paljenje javne rasvete! Par puta sam bio svedok kada vozači ne vide pešake . Ovo je strasno sta se radi... juče sam krenuo preko Filmskog grada ka Banovom brdu - ono je katastrofa!

  • Vlajko

    18. jul 2016 | 12:35

    Ima gde ulicno svetlo svetli ceo dan i niko nista ne preduzima, raspustena banda i neodgovornost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA