≫ 

HIT: Amerikanac i Rus pevaju SRPSKE PESME usred Beograda! (FOTO) (VIDEO)

Kiki Brava već neko vreme živi u Beogradu i solidno je naučio jezik, pa je počeo da komponuje muziku na srpskom jeziku koju izvodi zajedno sa svojim novim prijateljem iz Rusije

  • 5

Dva zaljubljenika u muziku sa različitih meridijana, Jo Ker iz Rusije i Kiki Brava iz Amerike, zatekla su se zajedno u Beogradu i pronašla još jednu zajedničku strast - ljubav prema srpskoj muzici.

(VIDEO) HIT U CENTRU BEOGRADA! Vlado Georgiev prerušen do neprepoznatljivosti svirao u Knez Mihailovoj

Za svega nekoliko dana, ova dva umetnika su se brzo sprijateljila i, na zadovoljstvo brojnih ljubitelja ulične muzike, ubrzo krenuli da zajedno sviraju po ulicama i klubovima Beograda.

FOTO: Risto Starović FOTO: Risto Starović

Kiki Brava već neko vreme živi u Beogradu i solidno je naučio jezik, pa je počeo da komponuje muziku na srpskom jeziku koju izvodi zajedno sa svojim novim prijateljem iz Rusije.

TRI MATORCA SU IZAŠLA NA ULICU I ZASVIRALA: I odmah su postali najveći hit na Jutjubu! (VIDEO)

FOTO: Risto Starović FOTO: Risto Starović

U našoj prestonici su za kratko vreme stekli brojne poštovaoce, koji sa zadovoljstvom slušaju njihove zajedniče nastupe, a na jednom od njih se zatekao i reporter Telegrafa.

Poslušajte kako ovaj Rus i Amerikanac zvuče uživo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA