≫ 

Počele pripreme za "Belgrade 10k": Na Kalemegdanu BESPLATNI TRENINZI za sve trkače! (FOTO)

Na globalnom nivou, cilj kampanje je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče

  • 0

U sklopu priprema za petu po redu Nike trku - “Belgrade 10k”, Nike+ Run Club je sinoć na Donjem Kalemegdanu započeo sa besplatnim treninzima za sve ljubitelje sporta i trčanja na kojima svi polaznici, i žene i muškarci, mogu da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine.

Osim priprema za samu trku i pomeranja ličnih granica izdržljivosti, cilj treninga je i da promoviše zdrav način života i rekreativno bavljenje sportom.

Foto: Promo Foto: Promo

Uz brojne Beograđane, treningu su prisustvovali poznati glumci Nina Janković i Aleksandar Radojčić, pevači Nikola Rokvić, tviteraš Nichim Izazvan, košarkaš Branko Lazić i fudbaler Nemanja Mihajlović.

Svi ulesnici imali su jedan zajednički cilj, što bolje se pripremiti za veliku Belgrade 10k trku koja će se održati početkom septembra.

Foto: Promo Foto: Promo

“Odlično iskustvo sa prethodnih Nike trka ohrabrilo nas je da ambicioznije pristupimo ovogodišnjoj petoj po redu i da inspirišemo trkače da učestvuju u najvećoj dosada beogradskoj trci. Kampanja kojom promovišemo gradsko trčanje traje više od pet godina, priključio nam se veliki broj trkača, među kojima je dosta poznatih ličnosti, i svi zajedno smo uspeli da Beograd svetu predstavimo kao jednu od vodećih evropskih metropola u kojoj je svetski trend gradskog trčanja zaživeo”, izjavila je Jelena Stojanović, brend menadžer Nike Srbija

Foto: Promo Foto: Promo

Ovogodišnja trka je, kao najveća do sada, u znaku broja 10. Broj deset jer se očekuje da će po prvi put ulicama Begrada 10 hiljada trkača i istrčati 10 kilometara i time još jednom pokazati zašto je brend Nike odavno svrstao Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu.

Foto: Promo Foto: Promo

Na globalnom nivou, cilj kampanje je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike kampanje kroz učlanjenje u Nike+ Run i Nike+ Training klubove i da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži. Nike+ Run Club treneri razvili su specijalni program u trajanju od 6 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da napreduje i postane brži i izdržljiviji. Program uključuje specijalno prilagođene vežbe, muziku koja podstiče motivaciju i savete svetskih stručnjaka kako biste zaista bili najbrži.

Foto: Promo Foto: Promo

I Nike + Training Club (NTC) App ovog leta će biti usmeren na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA