≫ 

HOROR U BORČI: Kavkaski ovčar umalo rastrgao staricu (77) i njenu PUDLICU (FOTO)

- U trenutku se stvorio i zgrabio Maksa za leđa, drmusao ga glavom u želji da ga pokida - rekla je Milka (77), čijeg je psa napao ovčar

  • 17

U parku u centru Borče u ponedeljak je povređena vlasnica Milka Vukosavljević (77), a njena pudlica Maks gotovo je rastrgnuta. Milka je je zajedno sa svojom unukom pokušavala da odbrani svog psa od napada kavkaskog ovčara koji je izašao iz komšijskog dvorišta.

Milka je pokušavala da izvuče pudlicu iz čeljusti ovčara, koji ju je ujeo za desnu ruku, pišu beogradski mediji.

O incidentu je obaveštena policija i "Veterina Beograd", koje su odmah izašle na lice mesta. Povređenoj ženi pomoć je ukazana na Infektivnoj klinici i trenutno je kod kuće.

- Bilo je jezivo. Taj pas je mogao da napadne i neko od mnogobrojne dece koja su u tom trenutku bila u parku. Izleteo je iz dvorišta i nasrnuo pravo na Maksa - kaže Vukosavljevićka, koja svog psa uvek šeta na povocu.

UŽASAN NAPAD: Krvoločan pas izujedao čoveka, niko nije mogao da ga odbrani! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Ona je neposredno pre incidenta bila okrenuta leđima ka dvorištu u kom je bio kavkaski ovčar.

- U trenutku se stvorio i zgrabio Maksa za leđa, drmusao ga glavom u želji da ga pokida. Maks je jezivo cvilio dok sam vikala i dozivala upomoć. Međutim, svi su se razbežali jer je taj ovčar veliki kao tele. Nisam mogla da dozvolim da mi ubije psa, te sam pokušala da ga izvučem iz čeljusti razjarene životinje, a onda je i mene ujeo - rekla je baka Milka, čiju je vrisku u trenutku napada čuo otac vlasnika kavkaskog ovčara.

- Odveo je ovčara, a ja i Maks smo ostali sami. Jedva sam uspela da pozovem unuku - dodaje baka.

JEZIVI NAPAD PITBULA: Kidao i grizao ženu i njenog psića (VIDEO)

Unuka Milke Vukosavljević, koja je sve vreme bila s njim, kaže da je strahovala za život svoje pudlice.

- Oboje su bili krvavi, a pas nije prestajao da cvili. Mislila sam da će mi umreti na rukama. Baka je i srčani bolesnik, pa se mnogo plašim kako će ovu traumu preživeti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale 11

    20. jul 2016 | 15:12

    Izuzetno volim pse,ali mora se znati kako se drzi pas koji je "nezgodne" naravi. I sam sam imao sarplanince koji su pored mene isli kao dva maceta,ali sa korpom na njusci. Gde god ja,tu i oni. Ali,bili su socijalizovani,i nikada nikog nisu pipnuli. Sto ne znaci da nece. Za svaki slucaj,vezem korpu. Necu da nekoga iscepaju,a mogu veoma lako i brzo. No,za ovo sto se desilo,za svaki ugriz drugog psa,2000 evra. Za svaki ugriz coveka,5000 evra. Pa kad proda kucu da bi isplatio odstetu,naucice kako se drze psi. Znam da deluje rigorozno,ali to je jedini nacin da se ljudi urazume. Ove sadasnje kazne su smesne... Zapamtite,nikada pas nije kriv,nego vlasnik! Tvrdim i stojim iza toga.

  • S/Analitičar

    20. jul 2016 | 15:44

    Htjeli ne htjeli moracemo da nosimo skraćene sačmarice,jer nisu samo psi u pitanju,već i krimosi

  • Groficaofica

    20. jul 2016 | 13:32

    Udarite po depu,pa da vidite kako ce vlasnici da vode racuna o opasnim rasama. I sama imam ljubimce( za ne koji ce da hejtuju moj kom.)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA