≫ 

"ZUBI ZVERI SU MI PROBILI KOST": Ispovest baka Milke koju je umalo RASTRGAO kavkaski ovčar u Borči! (VIDEO)

- Mene je oborio i lupila sam glavom. Odmah sam uhvatila Maksa, preko njega stavila ruke, ali mu nismo ništa mogli - priča baka Milka i dodaje kako niko od komšija nije pritrčao da joj pomogne

  • 15

Baka Milku (77) je u parku u centru Borče u ponedeljak predveče, kad je izvela u šetnju svoju pudlicu, umalo rastrgao kavkaski ovčar.

HOROR U BORČI: Kavkaski ovčar umalo rastrgao staricu (77) i njenu PUDLICU (FOTO)

Ekipa Telegrafa posetila je danas baka Milku, koja nam je vidno uzbuđena jedva ispričala kako se osećala dok se borila za svoj i život svoje pudlice.

Sve je počelo tako što je Milka Vukosavljević (77) oko 19 časova izašla sa pudlom Maksom (4) da prošeta ispred zgrade. Pas koji je napao nju i Maksa izašao je iz dvorišta i odmah nasrnuo na pudlicu.

- Mene je oborio i lupila sam glavom. Odmah sam uhvatila Maksa, preko njega stavila ruke, ali mu nismo ništa mogli - priča baka Milka i dodaje kako niko od komšija nije pritrčao da joj pomogne. Prema njenim rečima ona je kukala na sav glas, međutim niko nije reagovao.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako kaže, od komšija niko nije prišao i ljuta je na njih. Videla je neke komšije kako su se povukle kod neke garaže i gledali sa distance. Sada se plaši svakog psa i uopšte ne zna kako da obuzda strah. Isto tako kaže da je u parku bilo mnogo dece i da je ipak izbegnuta veća tragedija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je ustala i povređena došla u svoj stan koji je na trećem spratu. Ponela je  i pudlicu i uspela nekako da okrene unuku.

- Pokušavala sam da okrenem unuku, u šoku ne znam ni kako sam uspela. Unuka je došla, uzela njega i povela ga kod veterinara. Maks je primio pet injekcija, a mene je zet odvezao u infektivnu kliniku gde su mi isprali ranu i zavili ruku, a posle sam primila i tetanus - priča za Telegraf baka, koja je doživela šok zbog koga će da ide kod psihijatra jer ne može ni da spava, ni da jede.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Baka Milka je srčani bolesnik i sada pije lekove za smirenje.

Razgovor sa baka Milkom pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baja

    20. jul 2016 | 18:05

    Ej Srbijo, na šta si spala. Komšije gledaju i ne pomažu, a zveri slobodno šetaju van dvorišta. Državo, vlasnike na dugogodišnju robiju

  • Soli 65

    20. jul 2016 | 17:47

    Dali moze vec neko da resi problem u BGD sa tim djukelama , za poslednja tri meseca dva puta su me ugrizli , a sto ima izmeta po gradu pa to je katastrofa , hvala ako objavite ..

  • Ceca

    20. jul 2016 | 18:01

    Psi videli od ljudi. Svaki dan neko nekog prekolje ili ubije,pa nasrnuli i psi da nas dikrajce. Uzas jedan od mnogih. Vlasnik treba da snosi odhovornost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA