"UGLEDNI SRPSKI PROFESOR U ŠKOLI IMA KABINET ZA SEKS SA UČENICAMA": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih škola!

- Veliki broj učenica se provokativno oblači i slobodno ponaša u školi, a moje kolege često izgube kompas - rekao je Antić iz Foruma srednjih škola

  • 31

Milorad Antić iz Foruma stručnih škola kaže da je knjiga "Trofeji" bivše učenice Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu Tamare Marinković, u kojoj je ona opisala seksualne odnose učenice sa profesorima, najverovatnije autobiografija i da je samim tim skandalozna.

SEKS SKANDAL TRESE SRBIJU: Učenica opisala kako je imala SEKS SA PROFESORIMA U SREDNJOJ ŠKOLI! (FOTO)

- Odmah da kažem da je knjiga "Trofeji", u kojoj je opisana ljubavna veza nastavnika i đaka, verovatno autobiografija bivše učenice. Čekala je da završi školovanje, a onda sve obelodani u svom romanu. Svaka joj čast ako je tako. Sve češći su slučajevi su slučajevi u kojima profesor stupa u seks sa svojim učenicama. Oni posle odlaze na tajna viđanja, skrivaju se po kabinetima i nikom ništa. Tamara je samo jedna od hiljadu učenica u Srbiji koje su radile ovako nešto. Dešavalo se i da veze odu predaleko, da se završe trudnoćom i venčanjem - istakao je Antić za Informer.

Ovo je PRAVA ISTINA o Beograđaninu kome se osvetila devojka, jer ju je VARAO! (FOTO)

On je dodao da neki profesori imaju posebne kabinete za seks.

- Veliki broj učenica se provokativno oblači i slobodno ponaša u školi, a moje kolege često izgube kompas. Javna je tajna da jedan ugledni profesor već godinama u školi ima svoj kabinet u kojem, umesto table i stola, ima bračni krevet u koji privodi znatiželjne srednjoškolke - dodao je Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lemi

    22. jul 2016 | 08:47

    Sto se tice oblacenja u skolama tu se slazem. Devojke kao da idu na prvi spoj a ne u skolu. Kodeks oblacenja se pod hitno mora uvesti u sve skole kako od prvog razreda osnovne,tako do poslednjeg u srednjoj skoli. Nisu ni profesori vise fini i bajni kao sto je pre ili davno pre bilo. Velike kazne za sve

  • citateljka

    22. jul 2016 | 09:02

    Zavrsila sam gimnaziju u Kraljevu 1968. godine. Jedna od profesorki je bila i Mira Vukicevic (majka Lidije i Marine Vukicevic i dobar pedagog). Direktor je bio neki crnogorac Jovovic - strah i trepet u skoli, ozenjen ucenicom iz Crne Gore, pobegli za Srbiju - nafrakanom i ofarbanom. Do zadnjeg dana mature niko nije smeo u skolu bez crne kecelje sa belom kragnom, amblemom skole i bez ravnih cipela. Mirjana Filipovic (prof. istorije) i taj direktor zvani Firga, su nas proganjali na svakom koraku - ona je pregledala sve ucenice da li tapiraju, ili boze sacuvaj, farbaju kosu, da li su nokti uredno kratki (o lakiranim smo samo sanjali), da li je kecelja dovoljno dugacka, da li neka ucenica cupa obrve ili jos gore da li se sminka. Kad nas je Firga uhvatio da pusimo van dvorista skole dobili smo svi jedinice iz vladanja iako smo vec bili punoletni... Jos nesto????

  • Perke

    22. jul 2016 | 09:18

    I onda se, posle ovakvih soft porn skolsko-erotskih prica, cudimo sto neki pedofil konkurise za posao u skoli i kada pokusa da ostvari svoje prljave i pokvarene zelje? Licemerno smo drustvo, nema sta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA