"ZA NJU SU PROFESORI BILI TROFEJI": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala ŠOKANTNU KNJIGU (FOTO)

- Nek istraga utvrdi da li u svemu ima krivične odgovornosti, pa ću onda da se bavim time - rekao je Macura, direktor škole

  • 57

Direktor Saobraćajno-tehničke škole Miroslav Macura, čija je bivša učenica Tamara Marinković napisala knjigu "Trofej" i digla prašinu u javnosti zbog opisa seksa između profesora i učenica, optužio ju je da je u knjizi pisala o ličnim erotskim iskustvima i namerno narušila ugled škole.

SEKS SKANDAL TRESE SRBIJU: Učenica opisala kako je imala SEKS SA PROFESORIMA U SREDNJOJ ŠKOLI! (FOTO)

- Kada su se ovi događaji navodno dogodili, nisam bio direktor, već nastavnik koji je predavao u suprotnoj smeni, pa Tamaru ne poznajem. Šuška se da se ona sada zabavlja sa bivšim profesorom, sa kojim je i pre bila, ali neću da se bacim tračevima. Ona u knjizi navodi da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi. I knjiga se zove "Trofej". Znači da je profesore smatrala trofejima. Nek istraga utvrdi da li u svemu ima krivične odgovornosti, pa ću onda da se bavim time - rekao je Macura za beogradske medije i dodao:

Foto: Foter.com / ImageLink Foto: Foter.com / ImageLink

"UGLEDNI SRPSKI PROFESOR U ŠKOLI IMA KABINET ZA SEKS SA UČENICAMA": Jeziva tvrdnja Milorada Antića iz Foruma stručnih škola!

- Kada je knjiga izašla, došao mi je jedan od naših profesora i rekao da ga je Markovićeva spopadala godinu dana i da ju je on odveo kod školskog psihologa, koji o ovom slučaju ne želi da se oglasi. Ne možete na osnovu jednog romana, moguće fikcije, tvrditi da se nešto zaista desilo - dodao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    22. jul 2016 | 11:14

    Buduca starleta

  • Da

    22. jul 2016 | 09:52

    Sto ovo dete nije napisalo knjigu dok je jos bila u skoli

  • biljana

    22. jul 2016 | 09:50

    Ljudi u pitanju je knjiga,a ne izvestaj iz crne hronike.Da li je moguce da su svi ovo ozbiljno shvatili kao da nikada nisu nista pšrocitali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA