Raskinut ugovor sa firmom koja je sekla javore u Šumicama!

SC "Šumice" raskinuo ugovor sa firmom "Bwine" i podržao građane koji se bore za očuvanje Šumica, traže da se kazne počinioci vandalskog sečenja stabala

  • 0

Direktor Centra za kulturu i sport "Šumice"  Ivan Bakić, na inicijativu građana, koji su se usprotivili postavljanju montažno demontažne sportske hale, pokrenuo je postupak raskida ugovora sa firmom "BWINE".

Grupa od dvadesetak ljudi nelegalno je isekla sedam stabala javora ispred SC “Šumice”, a u daljoj seči drveća zaustavili su ih građani koji su i pozvali policiju

Ivan Bakić zvanično je zatražio od gradske Opštine Voždovac poništavanje dozvole za postavljanje montažno demontažne sportske hale.

Opština Voždovac je na zahtev Direktora Centra "Šumice" pozitivno odgovorila i poništila dozvolu za postavljenje pomenutog objekta, što za posledicu ima automatski raskid ugovora sa preduzećem "BWINE".

"Još jednom želimo da istaknemo da je dozvola za postavljanje pomenutog objekta izdata 2009. godine od strane nadleznih službi u Opštini Voždovac", navodi se u sapoštenju SC "Šumice".

"Direktor Ivan Bakić, kao i svi zaposleni u Centru daju punu podršku gradjanima koji se bore za očuvanje Šumica kao prirodnog dobra i ostaju pri zahtevu da se počinioci vandalskog sečenja stabala otkriju i najoštrije kazne", kažu u saopštenju.

(D.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA