≫ 

ARKAN JE ŽIV! Goli čovek pre pada uzvikivao NEBULOZE (VIDEO) (FOTO)

Policija je bila tu kad je skočio ili se okliznuo, jer ih je njegova devojka Iva pozvala, pa su brzo došli

  • 33

Milutin J. (38) skočio je sa 7. sprata zgrade u ulici Visokog Stevana broj 8 na Dorćolu

JEZIV VIDEO: Pogledajte snimak čoveka koji je pao s klime u centru Beograda (UZNEMIRUJUĆE)

Prema priči komšija koje su videle ovaj nemili događaj, Milutin je prvo razbio prozor, pa skakao po klimi i bio je nag. Uhvatio se za gajtan i okliznuo. Komšije kažu da je sve vreme uzvikivao "Rodio se novi život" i "Arkan je živ".

Milutin inače živi u ovom stanu sa devojkom. Doselili su se pre dva meseca kao podstanari. Sinoć su došli sa odmora kod njegove porodice na Žabljaku. Kako kažu komšije, problemi su počeli tamo, pa su se ranije i vratili. Devojka Iva, sa kojom živi, pobegla je u frizerski salon nakon što ju je Milutin udario,  pozvala policiju i rekla: "Molim vas, dečko se čudno ponaša, dođite što pre".

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Bilo je strašno! Vikao je sa prozora i bacao stvari. Bacio je i vazu sa cvećem, na koju je posle i pao. Prvo je pao na živu ogradu, pa na beton. Izgleda da je psihijatrijski slučaj - rekla je komšinica M. J. i dodala da je devojka Iva u šoku i da ne može da priča, ali da joj je rekla da se probudio jutros i počeo odjednom sa se čudno ponaša.

Foto: Telegraf OVO JE MESTO NA KOJE JE MILUTIN PAO Foto: Telegraf

Policija je bila tu kad je skočio ili se okliznuo, jer ih je Iva pozvala pa su brzo dosli. Komšije su bile prestravljene zbog prizora nagog čoveka koji viče.

Muškarac je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA