≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PREMEŠTEN "PICIN PARK": Evo gde se sada U BEOGRADU okupljaju PROSTITUTKE!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenametljivo stoje i čekaju da se neko zaustavi i uputi s njima u noć

  • 44

Decenijama unazad u parku ispred Ekonomskog fakulteta skupljale su se dame niskog morala nudeći za novac svoje seksualne usluge prolaznicima ili putnicima namernicima. U poslednje vreme postala je prava misterija gde se sada okupljaju ove devojke, a Telegraf vam otkriva tajno mesto u Beogradu gde u kasnim večernjim satima možete sresti žene koje prodaju svoje telo.

IGOR KRIŠOM SNIMAO PROSTITUTKE: Evo koliko naplaćuju oralni seks i da li pristaju na analni (VIDEO)

Javna je tajna da se park kod autobuske stanice zove i "Picin", upravo zbog prostituki koje su godinama presretale prolaznike nudeći im seks. Bilo kakav i bilo gde.

Ukoliko automobilom odlučite da krenete u kasnu porodičnu nabavku i uputite se ka hipermarketu u blizini Ade Ciganlije, pažnju će vam skrenuti duge gole noge i minimalistički odevene devojke koje čekaju.

Došao je u stan kod ELITNE PROSTITUTKE na divlji SEKS, a onda mu se život pretvorio u PAKAO (VIDEO)

Nenametljivo stoje i iščekuju da se neko, ispred Tempa na Adi, zaustavi i pita: "Koliko košta?"

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    8. avgust 2016 | 09:50

    u starom umestu da guze mogu sami biti naguzeni

  • Rott

    7. avgust 2016 | 22:03

    Dragi prijatelji, Ovo pišem da vas upozorim na nešto što mi se desilo i zato što sam postao nevina žrtva prevare ispred supermarketa. Desilo se ispred Metro centra u Zemunu, a vrlo lako može da se desi i vama te smatram da bi bilo dobro da obavestim javnost! Evo kako to izgleda. Dve zgodne, tamnopute 20- godišnjakinje prilaze do vašeg automobila baš kad slažete namirnice koje ste kupili i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih počne da vam čisti prednje staklo, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaže: „Zdravo!“ . Nemoguće je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvališ za čisćenje stakla i ponudiš nesto novca, kažu da im treba prevoz do centra i pitaju možes li da ih povezeš. Ako pristaneš, obe udju u auto i sednu na zadnje sedište. U toku vožnje, čim izadjete na autoput, one se počinju dirati, maziti i ljubiti, a onda jedna preskoči na prednje sediste i otkopča ti pantalone, i dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novčanik. Ja sam na taj način bio napadnut u utorak, četvrtak i petak, a sve vise verujem da ce me i danas zadesiti ista nesreca...

  • S. S.

    7. avgust 2016 | 20:55

    E ovo nisam znao jel ulazi u turističku ponudu grada Beograda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA