UKLETA NOĆ ZA MOTOCIKLISTE U BEOGRADU: Trojica muškaraca pala s motora

Hitna pomoć juče je intervenisala ukupno 104 puta, od čega je 39 intervencija bilo na javnom mestu. Zabeležene su dve saobraćajne nesreće

  • 1

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 124 intervencija od kojih 20 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nesrećerekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Prva saobraćajna nesreća dogodila se u Resniku u 20.14 u Ulici Slavka Miljkovića 39 kada je motociklista (16) zadobio ortopedske povrede i povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar. Druga saobraćajna nesreća bila je u Bulevaru despota Stefana u 21.14 kod broja 54 kada je muška osoba (38) pala sa motora, nakon čega je predat ortopedu Kliničko-bolničkog centra Zvezdara. Treća saobraćajna nesreća dogodila se u 2.35 u Bulevaru vojvode Mišića kada je takođe muška osoba (30) pala sa motora i predat je ortopedu Urgentnog centra - rekla je Macura.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Naglasila je da su juče najviše zdravstvenih tegoba imali astmatičari i hipertoničari, a na telefon za savete najčešće su  zvali srčani bolesnici, ljudi sa stomačnim virusima. Tokom dana bili su karakteristični kolapsi kod mnogih ljudi.

Hitna pomoć juče je intervenisala ukupno 104 puta, od čega je 39 intervencija bilo na javnom mestu. Zabeležene su dve saobraćajne nesreće.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    10. avgust 2016 | 10:36

    Deca ispod 20 g voze motore od 2000€. Odakle bre detetu toliko para. Kupili su mu roditelji. Oni deci kupuju smrt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA