POVREĐENO PETORO MLADIH: Burna noć u Beogradu

Tri muškarca i dve devojke povređeni su u saobraćajnim nezgodama koje su se noćas dogodile u Zemunu i u Rakovici

  • 0

U dve saobraćajne nezgode koje su se noćas dogodile na beogradskim ulicama povređeno je pet mladih osoba.

Prema rečima portparola beogradske Hitne pomoći Nade Macure, jedna saobraćajka se dogodila u 20.49 sati na uglu Ugrinovačke i Slavonske ulice u Zemunu.

- U toj saobraćajnoj nezgodi lakše povrede zadobile su tri osobe - 30-godišnji muškarac i dve ženske osobe od 29 i 23 godine. Svi su prevezeni u Urgentni centar - precizirala je Macura za Tanjug.

OTMICA U ZEMUN POLJU: Maskirane osobe kidnapovale mladića

Druga saobraćajka dogodila se jutros u pet sati u Ulici Patrijarha Dimitrija, kod manastira Rakovica. U njoj su povređene dve muške osobe, stare 21 i 38 godina. Povređeni su prebačeni u u Urgentni centar, a na licu mesta bili su prisutni i vatrogasci.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Inače, Macura kaže da je druga polovina protekle noći bila je prilično opterećena što se tiče intervencija Hitne pomoći, jer su se javljali hronični bolesnici među kojima su preovladavali astmatičari, a bilo je i alkoholisanih osoba

HOROR U RAKOVICI: Čovek poginuo dok je krao struju

Foto: E-stock.us, freeimages.com/Michal Zacharzewski Foto: E-stock.us, freeimages.com/Michal Zacharzewski

- Hitna pomoć je noćas imala ukupno 117 intervencija od kojih 20 na javnom mestu - rekla je Macura i dodala da je juče zabeleženo 116 intervencija od čega 36 na javnom mestu, uključujući pet saobraćajnih nezgoda, a dogodila su se i dva upucavanja.

Prema Macurinim rečima, danas su dežurni KBC "Zemun", KBC "Dr Dragiša Mišović", Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj, Klinika za očne bolesti pri KBC "Zvezdara" i Urgentni centar.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA