DVE BAKE POVREĐENE U UDESU U BEOGRADU: Saobraćajna nesreća u Ulici Mihajla Pupina

U ovoj nesreći intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, a žene su, nakon hitne intervencije, prebačene u KBC Zemun

  • 0

Devet osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća, koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Dva muškarca i jedna žena, mlađi od trideset godina, povređeni su u udesu koji se dogodiou 20:06 časova na uglu Trgovačke i Vodovodske ulice. Svi povređeni su zbrinuti u Urgentnom centra.

U centru grada, na uglu Dobračine ulice i Strahinjića bana, povređen je 54-godišnji muškarac kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla takođe u Urgentni centar nešto posle 21 sat. U isto vreme, na uglu Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Ðinđića, povređena je osoba stara 37 godina koja je zbrinuta u KBC Zemun.

Dve starije osobe su povrednjene u saobraćajnoj nesreće na uglu Kenedijeve i Mihajla Pupina. Radi se o dve žene starosti 60 i 80 godina. U ovoj nesreći intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, a žene su, nakon ukazane hitne intervencije, prebačene u KBC Zemun.

U Mokroluškoj ulici je povređen pešak, star 29 godina koji je prebačen u Urgentni centar. Osim saobraćajki, služba hitne pomoći je sinoć primila ukupno 101 poziv, od kojih 28 na javnom mestu.

Javljali su se hronični bolesnici svih tiopova a bilo je i brojnih poziva zbog alkoholisanog stanja kao i zbog tuča, kazala je Macura.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA