Maturanti oštetili fontanu na Trgu Nikole Pašića

U sinoćnjem incidentu su pokidani električni kablovi i uništeno je dekorativno osvetljenje na fontani

  • 0

Grupa maturanata pokidala je električne kablove i uništila dekorativno osvetljenje na fontani na Trgu Nikole Pašića, saopštilo je JP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Navodi se da je do ozbiljnog oštećenja fontane na Trgu Nikole Pašića došlo juče u kasnim večernjim satima. O incidentu je odmah obavešten Operativni centar Komunalne policije i dežurna patrola MUP-a Beograd.

Već godinama unazad završetak školske godine maturanti beogradskih srednjih škola obeležavaju kupanjem u fontani na Trgu Nikole Pašića, a ove godine je, nažalost, ta "tradicija" nastavljena.

U saopštenju se navodi da su posledice incidenta narušavanje gradske imovine i izgleda jednog od najlepših delova Beograda u samom centru grada.

Pored toga, pojedini maturanti su se i povredili, zbog čega im je ukazana i lekarska pomoć.

JP "Beogradski vodovod i kanalizacija" izražavaju nadu da će sve nadležne institucije reagovati na ovakvo ponašanje i da će uraditi sve da bi počinioci bili pronađeni i da bi odgovarali za uništavanje javne imovine.

To preduzeće, takođe, apeluje na sve sugrađane da vode računa o fontanama, da ne bacaju otpatke i druge materije u gradske oaze, i da svi zajedno vode računa o njima.

(Tanjug / Foto: Arhiva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA