≫ 

TAKSISTA KOJI JE UPUCAN NA OKRETNICI 26 ZADOBIO TEŠKE POVREDE: Iz vatrenog oružja mu pucali u noge!

Osim pucnjave koja se dogodila sinoć nešto posle 19 časova, u Beogradu se nije dogodila nijedna saobraćajna nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 91 put

  • 1

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 91 intervencija od kojih 12 na javnom mestu, i nijedna saobraćajna nesreća, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura.

RANJEN TAKSISTA U JERKOVIĆU: Pucnjava na okretnici autobusa 26!

- U Beogradu je juče u 19.05 na okretnici 26 u naselju Braće Jerković izrešetan muškarac (59) po nogama iz vatrenog oružja i sa teškim traumama prevezen u Urgentni centar - potvrdila je Macura.

Juče su se Hitnoj pomoći najviše javljali astmatičari, ljudi sa hipertenzijom i srčani bolesnici.

Juče u toku dana bilo je ukupno 98 intervencija od toga 28 na javnom mestu. Zabeležene su četiri saobraćajne nesreće.

Nada Macura je još jednom rekla da se potvrđuje pravilo da kada prelazimo iz toplog u period hladnog vremena, broj intervencija se smanjuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    23. avgust 2016 | 08:12

    Ne podrzavam ovaj pokusaj ubistva,ali u ovoj struci treba vise kontrole i sankcija.Prelazim pre neki dan pesacki prelaz a taksista ceka da prodjem.Na polovini prelaza on meni pomenu celu porodicu uz vredjanje i glasno urlikanje.Nezadovoljan brzinom prelaza dao je gas nakon toga i veoma nekulturno izbacio glavu kroz prozor i pokazao prst.Takvim ljudima nije mesto u toj sluzbi jer brukaju ostale kulturne i savesne kolege.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA