≫ 

MODERAN LIFT, 460 MESTA, VIDEO-NADZOR I LED OSVETLJENJE: Završeni radovi u GARAŽI "MASARIKOVA", nećete je prepoznati! (FOTO)

Ova garaža će od sutra raditi punim kapacitetom i korisnicima će biti na raspolaganju 460 parking mesta

  • 2

"Parking servis" je završio kompletnu sanaciju garaže "Masarikova", koja je izvođena u dve faze i podrazumevala je rekonstrukciju i modernizaciju objekta uz podizanje nivoa usluge.

OPREZ: Evo tačno u kojim delovima Beograda kreće KONTROLA PARKIRANJA!

Ova garaža će od sutra raditi punim kapacitetom i korisnicima će biti na raspolaganju 460 parking mesta. Osim obnovljene konstrukcije, dobila je i savremeno LED osvetljenje, video nadzor i novi lift. Izliveni su poliuretanski podovi i renovirani su blagajna i toaleti, postavljena je nova protivpožarna ventilacija, a na poslednjem spratu adaptiran je kancelarijski prostor.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković, koji je obišao saniranu garažu rekao je da je na zahtev korisnika ugrađen novi lift, jer se stari često kvario, pa će u buduće svi oni koji parkiraju u garaži u Masarikovoj, moći brzo i komforno da dođu do svog parking mesta.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

– Analiza Građevinskog fakulteta je pokazala da je neophodna obnova centralnih gradskih garaža, kako ne bismo došli u situaciju da moramo da ih zatvorimo. Sada je garaža „Masarikova“ pravi primer bezbednog i modernog objekta, sa stabilnom i ojačanom konstrukcijom, led rasvetom i video nazorom. Od izvođača radova dobili smo garanciju da u narednih 15 godina neće biti potrebe za novim ulaganjima u ovu garažu. Istovremeno se nastavlja postavljanje nove fasade na garaži „Zeleni venac“, dok je u garaži „Obilićev venac“ ojačan temelj i konstrukcija je sada spremna da prihvati novih 420 tona čelika koji će biti ugrađeni tokom nadogradnje četiri nova polunivoa – rekao je direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Na osnovu saglasnosti Sekretarijata za saobraćaj od utorka 30. avgusta menja se režim saobraćaja u ulici Obilićev venac. Zbog radova na rekonstrukciji i nadogradnji garaže, za saobraćaj se potpuno zatvara ova ulica od broja 2 do broja 16 i ukidaju se sva mesta u zonskom sistemu parkiranja u tom delu ulice. Dostavna i vozila stanara imaće mogućnost da pristupe svojim objektima. Ovo je praktično početak radova na pretvaranju ulice Obilićev venac u pešačku zonu.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Podsećamo da je garaža "Obilićev venac" zatvorena do kraja godine. Po završetku svih radova, imaće za trećinu više parking mesta na 20.000 kvadrata, novu i savremenu fasadu, LED osvetljenje, punjače za električne automobile, video nadzor i solarne panele.

"Parking servis" se zahvaljuje korisnicima na razumevanju i strpljenju tokom trajanja radova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amigo

    30. avgust 2016 | 09:09

    liftovi,spratovi u boji ,,i pijani mogu da nadju kola...a samo 15 km od beograda u ritopeku ljudi nemaju pijacu vodu..a to mesto vise zaradjuje drzavi od jedne garaze,,izvoz voca u rusiju itd..to je bahato ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA