≫ 

ITALIJANKE SVOJE VAGINE POPRAVLJAJU U SRBIJI: Strankinje masovno dolaze u Beograd zbog JEFTINE INTERVENCIJE!

Neovaginoplastika u Beogradu košta u proseku oko 200 evra, dok je u drugim zemljama Evrope za ovakvu intervenciju potrebno izdvojiti između 500 i 1.000 evra

  • 23

Sužavanje vagine, odnosno neovaginoplastika, dovela je Beograd u sam vrh "medicinsko-turističkih" destinacija. Naime, ovde je ovaj vid intervencija najjeftiniji u Evropi, koji košta čitavih 200 evra, dok za razliku u drugim zemljama je potrebno izdvojiti između 500 i 1.000 evra.

Naši lekari, koji se bave ovim vidom medicine, zbog svoje cene i kvaliteta su najpopularniji kod Italijanki i Bosanki, ali i drugih strankinja, piše list Alo.

Inače, ova procedura uklanja tegobe koje menopauza ostavlja na vagini, sužava proširenje mišića u vaginalnoj regiji koje nastaje nakon porođaja, odlična je i za poboljšanje osećaja tokom seksa, a ima i estetski efekat!

- Potrebno je tri-četiri tretmana kako bi se postigao najbolji efekat. Izvodi se laserski, što znači da nema rezova, šavova, krvarenja, ali ni postoperativnog oporavka koji podrazumeva izbegavanje seksualnih odnosa, bol. Takođe, nisu potrebni nikakvi lekovi i nema nikakvog rizika po pacijentkinje. Odlična je za žene koje su u menopauzi i imaju simptome vaginalne suvoće, svraba ili bolnih polnih odnosa -  poručio je asistent dr Radomir Aničić, specijalista ginekologije i akušerstva u GAK "Narodni front" za ovaj list, i potvrdio je da neovaginoplastika metoda koja je konforma za pacijentkinje, a nije skupa kao u inostranstvu, pa onda dodao:

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Naravno, rade je žene posle porođaja zbog opuštanja mišića vagine, ali i sve ostale, zog poboljšanja osećaja tokom polnih odnosa, kao i iz estetkih razloga. Intervencija se izvodi u privatnim klinikama i ne pokriva je zdravstveno osiranje. Oprema je skupa, pogotovo laser kojim se ona izvodi.

Ipak, ne može se tek tako lako doći do ovog zahvata. Pre svega je potrebno da ženu pregleda ginekolog i na osnovu njegovog mišljenja se radi tretman.

- Statistika je pokazala da je pre samo sedam do deset godina inostranih pacijenata u Beogradu bilo samo 20 odsto, a da bi to danas iznosilo čak 70-80 procenata. I ne samo kada je neovaginoplastika u pitanju, već i stomatologija i druge grane medicine. Naravno, tome je doprinela stručnog naših doktora i pristupačne cene - poručio je dr Ančić.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

S druge strane, prof. dr Aleksandar Milošević, seksolog, kaže da sužavanje vagine ima toliko efekta po seksualni život.

- Taj efekat tek treba da se dokaže, pošto je metoda još relativno nova. Da se razumemo, glavni erogeni podsticaji kod žena su komunikacija, mozak, oči, razgovor, pamet, odnosno međuljudska interakcija, onda klitoris, ulaz u vaginu ili vulva, pa tek onda sama vagina. Ona nema toliko nervnih receptora pošto predstavlja svojevrsni "kanal" od spoljašnjih njenih delova do grlića materice - poručio je ovaj stručnjak.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr. [ΞΧΞ]

    5. septembar 2016 | 08:45

    Pa u Srbiji je i to skupo, kada postoji licni dohodak od 200. cak i manje eura !!! Jesmo najgori, sramota velika, svuda nas bije los glas po licnim dohotcima !!! A gde idu Srpkinje da popravljaju vagine ??? :)))

  • Djomla

    5. septembar 2016 | 08:40

    Da mi je taj poso mene penzija nikad nebi videla

  • Ezra

    5. septembar 2016 | 15:03

    Haha nemogudaverujem. A jel i vilice suzavaju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA