GRAD POMAŽE MLADIM RODITELJIMA: "Bebi servis" već tri decenije Beograđanima uliva sigurnost

- "Bebi servis" trenutno broji 210 bebi siterki i sitera. Ovaj servis Beograđanima uliva veliku sigurnost, jer se kandidati ozbiljno biraju - rekla je koordinatorka servisa Ruzmilka Đotunović

  • 0

Grad Beograd prepoznao je potrebe Beograđana i kontinuitet u radu "Bebi servisa", koji traje skoro tri decenije, i zato ovaj servis nastavlja sa normalnim funkcionisanjem, rekla je za "Beogradsku hroniku" koordinatorka servisa Ruzmilka Đotunović.

- "Bebi servis" trenutno broji 210 bebi siterki i sitera. Ovaj servis Beograđanima uliva veliku sigurnost, jer se kandidati ozbiljno biraju. Nakon konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje, kandidati se selektuju, urade psihološke testove i oni koji ih prođu, u Predškolskoj ustanovi "Dečji dani" prolaze i obuku. Reč je o zatvorenom sistemu, što naročito uliva poverenje Beograđanima - istakla je Ruzmilka Đotunović.

Razmatra se i zapošljavanje novih bebi sitera jer samo za septembar već trideset novih porodica čeka na ovu uslugu. Namera je da se "Bebi servis" nadalje unapređuje, sa akcentom na usluge za decu sa posebnim potrebama i osetljivom zdravstvenom situacijom, kako bi servis bio sveobuhvatan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA