KAKTUS 2016: Istaknuti stručnjaci predavači na ovogodišnjem festivalu integrisanih komunikacija

Istaknuti stručnjaci iz kompanija HEINEKEN, MasterCard, AVON i Lufthansa samo su neki od predavača. Pod ovogodišnjim sloganom "Konstruiši dobre ideje", akcenat festivala biće na integraciji, ali i trudu i naporu da se iskonstruišu samo kvalitetne ideje

  • 0

Drugi po redu nacionalni festival integrisanih komunikacija, KAKTUS 2016,  se održava 27. i 28. oktobra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

PUBLIKA NIJE RAZUMELA OVU VRSTU UMETNOSTI: Mlatarali penisom i golim grudima pred predsednikom i uglednim gostima! (FOTO)

 

Istaknuti stručnjaci iz kompanija HEINEKEN, MasterCard, AVON i Lufthansa samo su neki od predavača. Pod ovogodišnjim sloganom "Konstruiši dobre ideje", akcenat festivala biće na integraciji, ali i trudu i naporu da se iskonstruišu samo kvalitetne ideje.

 

KAKTUS 2016 ponudiće učesnicima kvalitetan i raznovrstan program, ali i praktične primere iz različitih oblasti integrisanih komunikacija, kao i pregled najnovijih svetskih trendova, a festival će otvoriti predavanje Davida Zappe, direktora marketinga kompanije HEINEKEN Slovačka na temu s tell stories RETRO!. David ima preko 15 godina bogatog iskustva u oblasti tržišnih komunikacija i brend menadžmenta. Kompaniji HEINEKEN pridružio se 2012. godine u Češkoj na poziciji Global Brand Manager, a vodio je brojne zapažene i nagrađivane kampanje ove kompanije.

 

Atraktivno predavanje pod nazivom "Social Selling - The biggest industry you haven't heard about is reinventing selling once again" održaće prvog dana festivala Jan Namedyński, Global Digital Business Development Manager kompanije AVON iz Poljske. Jan je poslednjih 12 godina vodio brojne digitalne timove u reklamnim agencijama. Bio je zadužen za dijapazon aktivnosti, od produkcije do strategije, radeći za najveće brendove FMCG, farmaceutske, HoReCa i i građevinske industrije. Pokrenuo je dva startapa, od kojih je prvi prodao.

 

Učesnicima festivala predstaviće se i Vincenza Cristina Saccà, direktorka marketinga za Centralnu i Istočnu Evropu kompanije MasterCard, koja će prezentovati studiju slučaja i najbolju praksu pod nazivom "PRICELESS Possibilities". Pre dolaska u MasterCard, Saccà je radila kao Head of Membership Rewards u kompaniji American

 

Express, bila je direktor agencija Alphaomega i Ideal Comunicazione u Italiji, a nekoliko godina radila je i u kompaniji Diners Club Europe.

 

Kraj drugog dana festivala KAKTUS 2016 obeležiće predavanje Ive Lekić, marketing menadžerke za Evropu kompanije Lufthansa, pod nazivom "From meaningful visual stories up to the action". Karijeru u Lufthansi započela je u Hrvatskoj, a potom prelazi u London na poziciju Digitalni marketing menadžer za Lufthansu Velika Britanija, Irska i Island.

 

U okviru festivala KAKTUS 2016 biće dodeljene i nagrada najboljima u struci. Nagrade se dodeljuju u 21 kategoriji, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane i pojedinačne kampanje u protekloj godini. Konkurs je otvoren do 20. septembra.

 

Festival KAKTUS 2016 podržalo je 28 medijskih kuća iz celog regiona, kompanije Coca-Cola HBC Srbija, Mercator S, Marbo Product, Delta Holding, Johhnie Walker, Ušće Shopping Centar, Viber, kao i HEINEKEN Srbija koji je ove godine Prijatelj festivala. Partneri festivala su agencije - Direct Media, Pioniri Communications, Headline, Ovation BBDO, DPC Group, M2Communications i LED Media Bosna i Hercegovina.

 

Više informacija o festivalu KAKTUS pronađite na sajtu www.kaktus.rs.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA