≫ 

Autobus uleteo u kuću, povređeno petoro dece!

- Dečak, star 12 godina zadobio je povrede glave i prebačen je u Urgentni centar, dok je devojčica, stara 11 godina zadobila povrede vilice i zbrinuta je na maksilofacijalnoj klinici - rekla je Nada Macura

  • 3

Petoro dece povređeno je sinoć u saobraćajnoj nesreći u kojoj je udaren školski autobus u naselju Busije.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je dvoje mališana hospitalizovano.

- Dečak, star 12 godina zadobio je povrede glave i prebačen je u Urgentni centar, dok je devojčica, stara 11 godina zadobila povrede vilice i zbrinuta je na maksilofacijalnoj klinici - rekla je Macura i dodala da je nešto kasnije i vozač autobusa zatražio lekarsku pomoć.

Na fotografijama objavljenim u medijima vidi se da je autobus uleteo u privatnu kuću a pored njega je i jedan oštećen automobil.

Hitna pomoć je sinoć intervenisala u još jednoj saobraćanoj nesreći. Oko 22 sati uveče, kod Sportskog centra Banjica, motociklista je udario o drvo nakon čega je sa lakšim povredama zbrinut na VMA.

Tokom noći, Hitna pomoć je primila 99 poziva, od čega 21 na javnom mestu.

U toku ječerašnjeg dana, ekipa Hitne pomoći je intervenisala 136 puta, a od toga, skoro polovina - 62 poziva je upućeno sa javnog mesta.

Pomoć su najviše tražili hronični srčani bolesnici i asmatičari.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    15. septembar 2016 | 09:34

    Vozaci niste normalni a u zadnje vreme cesto sover buss strasno ?!i onako srbija ima problema previse jos ti vozaci dizu panike i strah veci ?

  • Drina

    15. septembar 2016 | 11:42

    Može Miško i vezanih očiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA