TRAMVAJ UDARIO PEŠAKA: Burna noć u Beogradu

Hitna pomoć je noćas imala 109 intervencija od čega 24 na javnom mestu, dok su se od hroničnih bolesnika javljale gotovo sve grupe, a primećeno je i da su se mnogi žalili na bolove u stomaku

  • 0

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima su ukupno tri osobe povređene, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U Glavnoj ulici u Zemunu u 20.15 sati lakše je povređen 48-godišnji motociklista, koji je sa povredama ruke i noge prevezen na ortopediju u KBC "Zemun".

U 20.53 sati u Bulevaru oslobođenja, kod Slavije, lakše povrede zadobila je ženska osoba, koja nije vožena na dalju intervenciju, već je dobila uput na licu mesta.

U Bulevaru Kralja Aleksandra, kod broja 393, u 23.03 sati došlo je do kontakta pešaka i tramvaja, pri čemu je povređena 54-godišnja žena i potom prevezena u Urgentni centar.

- Hitna pomoć je noćas imala 109 intervencija od čega 24 na javnom mestu, dok su se od hroničnih bolesnika javljale gotovo sve grupe, a primećeno je i da su se mnogi žalili na bolove u stomaku - rekla je Macura.

Ona je dodala da je juče Hitna pomoć imala 134 intervencije od kojih 58 na javnom mestu, uključujući tri saobraćajne nezgode, koje su bile lakše prirode, odnosno bez teških trauma.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA