Četvrti pokušaj rušenja kuće ispod nadvožnjaka u Batajnici

Porodica Radiša se već mesecima spori sa opštinskim vlastima, ali još uvek nije jasno da li kuća treba da se ruši ili ne.

  • 1

Porodica Radiša, koja živi u kući ispod nadvožnjaka koji grade "Putevi Srbije" u Batajnici, već mesecima ne može da reši svoje stambeno pitanje. Naime, da bi nadvožnjak mogao da se završi, njihova kuća mora da se sruši. Kako je ekipi Telegrafa objasnio Radomir Radiša, sin vlasnice kuće, članovima porodice nije problem da se isele, ali im nadležni nisu ponudili odgovarajuću zamenu.

Kako smo saznali na licu mesta, ekipe "Elektrodistribucije" stigle su jutros pred kuću Radišovih. Međutim, kako nam je rekao advokat porodice, Gojko Matić, oni nisu imali nalog da preseku struju, pa su odustali su od te akcije.

Uz "Elektrodistirbuciju" je stigla i policija. Očekivalo se da dođe i Interventa brigada, ali se niko od njih nije pojavio.

 

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    19. januar 2012 | 16:34

    @HuddleBre To nije tačno. Ovu vest možete pronaći i kod nas: 17. januar http://t.co/vWCSCVat i danas http://t.co/toWLaD83

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA