KO KUPI BUS PLUS, DOBIJA BESPLATAN PARKING: Uskoro velike promene u Beogradu

Ovo će važiti samo za vlasnike registrovanog vozila koji imaju personalizovane Busplus karte i uplaćenu mesečnu dopunu

  • 1

Na današnjoj sednici Skupštine grada odbornici bi trebalo da usvoje Izmene i dopune Odluke o javnim parkiralištima, posle koje će Beograđani sa personalizovanim Busplus karticama i uplaćenom mesečnom dopunom, moći besplatno da se parkiraju u pojedinim delovima prestonice.

OPREZ, PROMENE NA DORĆOLU: Od danas naplaćuju KAZNU za parking ako se ne pridržavate NOVOG PRAVILA (FOTO)

Međutim, još nije određeno na kojim će to otvorenim parkiralištima moći građani da se parkiraju na ovaj način, mada je najverovatnije da se to odnosi na delove Novog Beograda (i Zemuna) koji su nedavno zonirani. Tu bi Beograđani mogli da ostave svoja vozila, a zatim javnim gradskim prevozom nastave do centra grada, preneli su beogradski mediji.

- Parkiranjem svojih vozila na tim parkiralištima, bez plaćanja usluge parkiranja, korisnici sa važećim personalizovanim karticama za gradski prevoz bili bi usmereni da koriste druge vidove prevoza do centralnih gradskih zona, čime bi se smanjile gužve u saobraćaju - stoji između ostalog u predlogu odluke.

Ovo će važiti samo za vlasnike registrovanog vozila koji imaju personalizovane Busplus karte i uplaćenu mesečnu dopunu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA