Ovo je najlepši ulaz u zgradu koji Beograd ima (FOTO)

Tradicionalno šestu godinu zaredom, JP "Gradsko stambeno" organizuje nagradni konkurs "Najlepši ulaz 2016", a ove godine se takmiči veliki broj ulaza nego što je to bio slučaj ranije.

  • 9

- Ova činjenica nam je pokazatelj da nastavimo sa ovom akcijom i u narednom periodu damo prostora Skupštinama zgrada da prikažu svoj predani rad, kao i to da dobrim međuljudskim odnosima mogu urediti svoju stambenu zgradu - poručili su iz JP "Gradsko stambeno", pa dodali:

- Svim prijavljenim učesnicima u realizaciji nagradnog konkursa se iskreno zahvaljujemo što su odvojili svoje vreme da nam rezultate svog rada prikažu i isti prezentuju široj javnosti kako bi služili za primer svim Skupštinama zgrada koje će, nadamo se, u narednom periodu slediti njihov primer.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovogodišnju titulu "Najlepši ulaz sa baštom" kao novitet, uz sve zasluge je poneo ulaz u Ulici Slavoljuba Vukasovića broj 8, koji pleni sa svojom baštom koja je uređene kao uspomena na Duša Radovića.

Foto: Promo Foto: Promo

JP "Gradsko stambeno" je učesnicima čestitao i ovim putem pozvao Skupštine zgrada da naredni period iskoriste na najbolji mogući način, u uređenju svog životnog prostora i enterijera svojih stambenih zgrada, ali i da se sledeće godine prijave na nagradni konkurs "Najlepši ulaz 2017" i prezentuju rezultate svog rada.

Foto: Promo Foto: Promo

Dodela nagrada "Najlepši ulaz 2016" i "Najlepši ulaz sa baštom 2016" biće upriličena 7. 10. 2016. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ignacije

    5. oktobar 2016 | 15:26

    Pobednik dobija knjigu i cd premijerovih obećanja, poster gratis.

  • BoskoG

    5. oktobar 2016 | 15:39

    Samo dokaz da oni koji su se "snašli" u "privatizaciji" moraju to da pokažu i prolaznicima, jer im nije dosta što imaju nego treba da pokažu drugima da nemaju. U zemlji sa milion nezaposlenih, milion na minimalcu i milion sa penzijama ispod 25 hiljada dinara, ova "izložba" "sposobnih" je samo pljuvanje u lice osiromašenom narodu.

  • ATIMUS

    5. oktobar 2016 | 17:59

    A iza zgrade supe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA