Šta se to desilo sa tramvajima na liniji 10? (FOTO)

Kao da su tek izašli iz proizvodnje, vagoni koji saobraćaju na relaciji Kalemegdan - Banjica i obratno, naprosto blistaju od čistoće

  • 9

Beogradski tramvaji na liniji 10 totalno su neprepoznatljivi!

NOVI SISTEM LICENCIRANJA: Vozači tramvaja od sada će morati da poseduju dozvole!

Kao da su tek izašli iz proizvodnje, vagoni koji saobraćaju na relaciji Kalemegdan - Banjica i obratno, naprosto blistaju od čistoće.

To je iznenadilo sve putnike, a jedan od njih, koji se javio redakciji Telegrafa, potpuno šokiran ovakvom promenom, podseća da su svi tramvaji na ovoj liniji bili potpuno ruinirani.

NEOBIČNA PRIČA IZ TRAMVAJA 9: Ovaj status na Fejsu je mnoge naučio pameti! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Juče sam ušao u jedan od njih i bio je potpuno očišćen i opran od svih grafita... Nisam ulazio u tramvaje na drugim linijama, ali se iskreno nadam da će i njima biti isto učinjeno - rekao je čitalac Telegrafa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. oktobar 2016 | 17:44

    Sta vredi kad nema nas narod kulture...

  • xxx

    6. oktobar 2016 | 17:24

    Eee tako treba da nam je svakog jutra sa svim tramvajima i autobusima! A ne da od garezi i prljavstine ne mozemo ni da stojimo ,kamo li da sednemo! Kazu da je narod aljkav i prlja,pa nikada ne moze zaprljati toliko da se na kraju dana ne moze bar malo oprati i ocistiti! Nego nema ko, zaposleni kojima je to duznost jednostavno nista ne rade.Kao i gradsko zelenilo,komunalno ili ko je vec zaduzen za ulice i parkove u kojima nam se deca igraju,a okiceni su smecem i ne ciste se uopste!!!! Sramota,kolika god da je plata treba raditi i zaraditi je!

  • Djole

    6. oktobar 2016 | 16:34

    Džaba ste krečili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA