BEOGRAD U ALBANIJI: Prva promocija srpske prestonice u Tirani

Prezentacija Beograda održana je u hotelu Tirana Internešnal, u prisustvu velikog broja zvanica iz državnog i političkog vrha Tirane i Albanije, predstavnika turističke privrede i medija

  • 0

Turistička organizacija Beograda okupila je kompanije koje se bave turizmom u prestonici i organizovala prvu promociju Beograda na tržištu Albanije, saopšteno je danas iz Turističke organizacije Beograda.

Šta se to desilo sa tramvajima na liniji 10? (FOTO)

Kako je navedeno, prezentacija Beograda održana je u hotelu Tirana Internešnal, u prisustvu velikog broja visokih zvanica, državnog, političkog vrha Tirane i Albanije, predstavnika turističke privrede i medija.

Zamenik ministra spoljnih poslova Albanije Selim Belortaji izrazio je zadovoljstvo što se promocija Beograda održava u Tirani, jer je time promocija obostrana i najavio da je sledeći korak promocija Tirane u srpskoj prestonici.

Direktor Nacionalne turističke agencije Albanije Ardit Čolaku skrenuo je pažnju na značaj saradnje Srbije i Albanije u turizmu, a predstavljene su mogućnosti putovanja za Beograd, mreže direktnih letova Er Srbija sa naglaskom na liniju Beograd - Njujork.

Foto: Profimedia/imageBROKER Foto: Profimedia/imageBROKER

Dobrodošlicu gostima poželeo je zamenik direktora TOB Slobodan Unković, zajedno sa ambasadorom Srbije u Tirani Miroljubom Zarićem, dok je prezentacija Beograda u Tirani realizovana uz podršku ambasade Republike Srbije u Tirani, Turističke organizacije Srbije i Nacionalne avio kompanije Er Srbija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA