Za vikend izmenjen režim vožnje GSP: Evo koje linije će saobraćati drugim trasama

Autobuske linije će biti izmenjene zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Žičkoj ulici, na delu između ulica Branka Krsmanovića i Grčića Milenka

  • 0

Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Žičkoj ulici, na delu između ulica Branka Krsmanovića i Grčića Milenka, koje će izvoditi Elektrograđevinska operativa GSP-a u periodu od subote 15. oktobra od pola sata iza ponoći do 17. oktobra 2016. godine do 3:30 časova, biće izmenjen režim rada linija gradskog saobraćaja.

Kako je saopštilo ovo preduzeće u subotu i nedelju celodnevno će biti ukinute trolejbuske linije: 19, 21 i 22, dok će trolejbusi sa linije 29, saobraćati na relaciji Studentski trg - Crveni krst i nosiće oznaku 29L.

Autobuske linije 21A na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje, 29A, na relaciji Trg Slavija - Medaković 3 i 29A, na relaciji Trg Slavija - Medaković 3 saobraćaće umesto tolejbusa.

Privremeno će biti ukinuta stajališta "Crveni krst", u smeru ka periferiji, "Bregalnička“, "Velimira Todorovića" u oba smera, "Škola Vojislava Ilića" u smeru ka gradu, za sve linije i terminus "Kruševačka", za liniju 22.

Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A, saopštilo je JKP GSP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA