Vesić otvorio 18. Beogradski dečji sajam (FOTO)

Zrelost društva meri se prema tome kako se odnosi prema najstarijima i najmlađima, rekao je Vesić i dodao da se mi kao društvo trudimo da dostignemo standarde ponašnja i prema najstarijim i prema najmlađim sugrađanima kakve trebaju da imaju razvijena evropska drustva

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić otvorio je danas 18. Beogradski dečji sajam, na kome će izlagači iz Srbije i inostranstva predstaviti proizvode i sadržaje vezane za pravilan rast i razvoj dece.

NA OTVARANJU SHOPPI RETAIL PARKA U BORČI PREKO 30.000 LJUDI: Shoppi groznica zahvatila levu obalu Dunava

– Ovde ima zaista mnogo sadrzaja za decu koji su potpuno besplatni i veoma je važno da imamo što više sadržaja da bi deca mogla da provedu kvalitetno svoje vreme. Ovde nema samo zabave i igre, već i edukacije i to je nešto što nam kao gradu nedostaje – rekao je Vesić novinarima.

Od sutra će svi radijatori u Beogradu biti topli

Zrelost društva meri se prema tome kako se odnosi prema najstarijima i najmlađima, rekao je Vesić i dodao da se mi kao društvo trudimo da dostignemo standarde ponašnja i prema najstarijim i prema najmlađim sugrađanima kakve trebaju da imaju razvijena evropska drustva.

Foto: Promo Foto: Promo

– Na žalost, nemamo ih još dovoljno i zaista mislim da su ovakvi događaji korak ka tome da prema deci pokažemo više poštovanja i da više ulažemo u njih – poručio je Vesić.

Princeza Katarina Karađorđević poručila je da su deca naša najveća radost i budućnost.

Za vikend izmenjen režim vožnje GSP: Evo koje linije će saobraćati drugim trasama

– Moja fondacija u Srbiji i humanitarna fondacija "Lifeline" u Americi i Kanadi čiji sam partner, puno rade na tome da deci u Srbiji omogući lepšu i srećniju budućnost. Puno radimo kako bi pomogli deci bez roditelja i deci sa potrebnim potrebama – istakla je Katarina Karađorđević.

Beogradski dečji sajam trajaće do 16. oktobra, a na njemu će osim sportskih klubova i saveza svoj rad predstaviti i komanda Žandarmerije, Vatrogasna brigada Grada Beograda, kao i uprava saobracajne policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA