Momci sa bakljama stoje na autobusu koji prolazi kroz grad: Ova fotografija je podelila Beograd (FOTO)

Neko se dosetio i uslikao scenu, te postavio na društvene mreže, kako bi ovo videlo što više ljudi. Za kratko vreme objava je mnogo puta komentarisana i izazvala je oprečna mišljenja

  • 5

Dok se jedni oduševljavaju neverovatnom originalnošću i ogromnom količinom ljubavi koju jedan Beograđanin gaji prema svojoj voljenoj Tamari, drugi su, sudeći prema komentarima, šokirani neukusom i kičom. Tako je i nastala burna rasprava na internetu.

NAJTUŽNIJI OGLAS IKAD: Momak ima oštećenje vida, a pogledajte kakvu devojku traži (FOTO)

Na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" pojavila se fotografija gradskog autobusa na liniji 511, koji je prekriven natpisom "Tamara, udaj se za mene".

Linija koja saobraća do Sremčice postala je hit za kratko vreme, jer su oduševljeni prolaznici gledali nesvakidašnji prizor.

ODLIČNA VEST: Uz Busplus karticu imate besplatno parkiranje kod nove okretnice Sava centra

Neko se dosetio i uslikao scenu, te postavio na društvene mreže, kako bi ovo videlo što više ljudi. Za kratko vreme objava je mnogo puta komentarisana i izazvala je oprečna mišljenja.

Jedni misle da su u pitanju huligani koji su zaposeli gradsko vozilo, za šta ne postoji nijedan dokaz, drugi misle da je ovako nešto degute, jer intimu treba čuvati za sebe, treći su oduševljeni...

Kao i uvek - sto ljudi, sto ćudi. Kako se vama čini gest ovog mladića? Pišite nam u komentarima!

Pogledajte jedan socijalni eksperiment sa ulica našeg glavnog grada iz produkcije T Now:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    7. novembar 2016 | 13:32

    Љубав је приватна ствар романтика је нешто друго ово је само публицитет... У фазону желим бити популаран да и други виде да те волим... Ипак се љубав доказује малим дјелима ситницама које живот значе

  • Aaaa

    7. novembar 2016 | 12:44

    Divno,svaka cast momku i devojci sto ga ima...Eh,gde su ti momci???!!!

  • Cakano

    7. novembar 2016 | 13:29

    Da je izjava ljubavi - jeste. Da je kič i neukus - jeste. Naši ljudi ne znaju za meru ni u čemu, i lično mi se ne dopadaju ovakve javne prosidbe vezane za huliganstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA